HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE – Află ce îţi rezervă astrele pentru prima zi de septembrie

0
235
foto http://promenad.hu

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE Berbec. Se întrezăresc dialoguri importante vizavi de segmentul profesional în care activezi. Sigur că unele veşti îţi vor displăcea, dar există altele care îţi sunt de mare folos. Ai nevoie de cât mai multe păreri şi sfaturi, pentru că eşti vulnerabil în plan socio-profesional.

Taur

Loading...

În prima parte a zilei, gândurile năvălesc haotic, fiindu-ţi dificil să le ordonezi. Controlează-te, lasă temerile deoparte şi ai încredere că în orice situaţie te-ai află, întregul Univers îţi vine în ajutor. Datorită unor veşti despre o persoană aflată departe de graniţele ţării sau despre o calataorie plănuită demult este posibil să-ţi reorganizezi activităţile pentru următoarele patru săptămâni.

Gemeni

Ziua este favorabilă rezolvării chestiunilor financiare, alături de care eşti implicat împreună cu alţii. Aşa încât, verifică achitarea facturilor, plata serviciilor, taxelor. Este bine să ai în vedere şi nevoile celor dragi, pentru care trebuie să aloci o anumită suma de bani sau să îţi oferi sprijinul moral.

Rac

Relaţiile parteneriale sunt disonante. Se pot răsturna situaţii, colaborări care până acum se desfăşurau într-un regim convenabil. În primul rând ar trebui să fii prudent în discuţii, deoarece ai tendinţa de a riposta dur la orice remarcă venită din partea celorlalţi. De fapt este o perioada în care se reformulează toate relaţiile de colaborare, inclusiv relaţia cu partenerul de viaţă.

Leu

Este o zi importantă la serviciu. Pe de o parte, sarcinile de lucru pe care trebuie să le realizezi împreună cu alţii se desfăşoară anevoios. Iar, pe de altă parte, neplăcerile salariale persistă. Priveşte totul cu detaşare, dar în acelaşi timp strecoară-te printre situaţii şi relaţii în mod onorabil. Ai mai multă grijă de ţine, pentru că sănătatea este precară.

Fecioara

Îţi doreşti mai multă afecţiune din partea celor dragi, dar se pare că aceştia îţi răspund cu o altă moneda, decât cea dorită de ţine. Discrepanţa dintre nevoile tale sufleteşti şi ceea ce obţii din partea altora, ţine doar de felul în care te raportezi tu la lumea înconjurătoare.

Balanţă

Ar fi minunat să te ocupi de segmentul domestic. Contextul astral îţi favorizează treburile gospodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei. Ai şanse să îţi pui ideile în practică, atât cele care privesc reamenjarea spaţiului de locuit, cât şi ideile referitoare la organizarea unor reuniuni familiale cu majoritatea rudelor.

Scorpion

S-ar putea să fii asaltat de multă lume. Prieteni, rude apropiate, colegii din domeniul profesional, dar şi colegi sau foşti colegi de şcoală. Există undeva ascunsă bine în sufletul tău, o temere legată de toate aceste relaţii, însă eşti subiectiv. De fapt ţi se creează contexte pentru a face o selecţie drastică vizavi de toată această lume care roieşte în preajma ta.

Săgetător

Aspectele materiale ale vieţii cotidiene te preocupă întrega zi. Sigur că pe alocuri sunt fondate, însă depinde numai de ţine cum gestionezi acest segment. Posibil să te necăjeşti pentru că, deocamdată, bugetul disponibil îţi permite puţină libertate de mişcare.

Capricorn

Starea ta de spirit este schimbătoare. Dialogurile cu persoanele din anturajul profesional vor contribui la reorganizarea programului tău cotidian, pentru cel puţin patru săptămâni de acum încolo. La prima vedere ai putea să te îngrijorezi, pentru că vei ieşi din zona ta de confort psihic şi din tabieturile zilnice.

Vărsător

În prima parte a zilei eşti discret şi cu gândurile departe. Posibil să îţi dea de furcă, bugetul disponibil sau chestiunile financiare comune cu alţii. Însă, că prin minune, după prânz ai şanse să primeşti soluţii deosebite pentru tot ce te frământă. Ai grijă şi de sănătate, pentru că tumultul sufletesc te oboseşte.

Peşti

Tu ai de luat decizii în ce priveşte carieră, statutul profesional, imaginea şi autoritatea. E posibil să participi la şedinţe sau discuţii serioase cu persoane autoritare, de care depind următorii paşi în carieră. De aceea, e important cum îţi negociezi poziţia şi cât de atent eşti la ceea ce-ţi doreşti şi ce vrei să obţii.

Info

Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here