HANDBAL MASCULIN. MECIURI DE PREGĂTIRE – Ultimul turneu amical în deplasare pentru Minaur, înainte de începerea campionatului

0
167

HANDBAL MASCULIN. MECIURI DE PREGĂTIRE SCM Poli Timişoara organizează vineri şi sâmbătă (25-26 august) Cupa Politehnica, cu ocazia aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea clubului.

Competiţia se va desfăşura în Sala ”Constantin Jude” din Timişoara şi va alinia la start echipele Grundfos Tatabanya Kc (Ungaria), Steaua Roșie Belgrad (Serbia), SCM Poli Timişoara şi CS Minaur Baia Mare. Meciurile au loc în sistem Final 4, cu semifinale, finală mică şi finală mare.

În primul meci, vineri de la ora 17.00, Minaur întâlneşte Grundfos Tatabanya Kc, echipa maghiară care a terminat sezonul trecut pe locul 3 şi care are la activ mai multe participări în cupele europene în ultimii ani.

Meciul va fi poate cel mai dificil din această perioadă de pregătire pentru echipa lui Raul Fotonea şi va fi concludent în vederea testării nivelului la care se află jucătorii lotului.

Al doilea meci al turneului de la Timişoara le aduce faţă în faţă pe Poli Timişoara şi pe Steaua Roşie Belgrad, recenta câştigătoare a Cupei Serbiei.

Câştigătoarele din primele două meciuri se vor înfrunta în finala mare, în timp ce învinsele vor lupta pentru locul 3.

Nu s-au deplasat la Timişoara Yuri Pop, Cristi Bodnărescu, Viorel Boşca, Benjamin Szabo şi Răzvan Apostu care fac parte din echipa a doua, cea care va participa în acest weekend la un alt turneu important în Ucraina, la Zaporoje, turneu memorial organizat în completarea Super Cupei Ucrainei.

Pentru băieţi meciurile de la Timişoara sunt ultimele în campania de pregătire. În 3 septembrie debutează Liga Zimbrilor, primul meci având loc în Baia Mare împotriva Politehnicii Iaşi.

Info

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.