HANDBAL. JUNIORI – Două meciuri pentru sportivii Academiei de Handbal Minaur Baia Mare în acest weekend

0
123
foto academia de handbal minaur

HANDBAL. JUNIORI Acest sfârșit de săptămână programează două meciuri pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, ambele în deplasare.

Juniorii III joacă la Satu Mare împotriva echipei LPS, în timp ce juniorii II vor juca împotriva celor de la CSS2 Baia Mare, într-o partidă considerată în deplasare.

Lideri ai clasamentului după disputarea celui de-al doilea turneu de sală, juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur se deplasează la Satu Mare cu gândul de a obține toate cele două puncte puse în joc, având în vedere faptul că gazdele se află pe ultima poziție cu -8 puncte (penalizări primite în urma nerespectării cerinței de vârstă).

Prima etapă a returului programează derby-ul băimărean dintre CSS2 Baia Mare și Academia de Handbal Minaur (duminică 11 februarie, ora 11:30), încheiat nedecis, scor 29-29 în deschiderea sezonului 2017/2018.

În clasamentul momentului, Academia de Handbal Minaur ocupă primul loc, cu 25 de puncte în zece meciuri. În timp ce CSS2 Baia Mare ocupă locul patru, cu 21 de puncte.

O noutate în ceea ce privește lotul juniorilor îl reprezintă Doru Oghinciuc. Un portar transferat în această săptămână de la LPS Târgu Mureș. Doru este component al lotului național de cadeți.

sursa info Academia de Handbal Minaur

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.