HANDBAL FEMININ. DIVIZIA A – CS Minaur Baia Mare a început returul cu victorie

0
228

HANDBAL FEMININ. DIVIZIA A Fetele de la CS Minaur au început azi returul Diviziei A, seria B la handbal feminin cu un meci în deplasare la Arad, cu Crișul Chișineu Criș.

Pentru CS Minaur a fost încă un antrenament cu public în vederea pregătirii celui mai important meci al sezonului, cel din deplasare cu SCM Timișoara, din 3 februarie.

Loading...

Cu o singură excepție la începutul meciului (2-1, min. 4), Minaur a condus până la final, asigurându-și din minutul 13 un avanjat confortabil (3-9).

Până la finalul reprizei Prykop și compania s-au distanțat la 10 goluri (9-19).

Raportul de forțe s-a păstrat și în repriza a doua când jucătoarele noastre au marcat tot în proporție de 2 la 1 și au terminat meciul cu 40 de goluri marcate.

Scor final 21-40 și băimărencele mai iau o pauză de pregătire de două săptămâni, până pe 27 ianuarie, când vor întâlni pe teren propriu pe CS Dacia Mioveni 2012.

ACS Chișu Chișineu-Criș vs CS Minaur Baia Mare 21-40 (9-19)

Arbitri: Cirpian Foltic și Cristian Pipa (Oradea)
Aruncări de la 7 metri: 4-7 (transformate 3-6)
Minute de eliminare: 6-4

CS Minaur Baia Mare: Portari – Rusu (8 intervenții), Enache (6, una din 7m), Nastasă (3). Jucătoare – Prykop (6 goluri), Andrița (6), Zaremba (5), Avdekova (5), Naumenko (4), Tecar (4), Lipară (4), Bindiu (3), Poradnyk (2), Bondar (1), Argyelan.

Sursa info Minaur.ro

foto arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.