HANDBAL FEMININ – Continuă perioada de pregătire pentru CS Minaur Baia Mare

0
370

HANDBAL FEMININ Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare continuă în forță perioada de pregătire.

HANDBAL FEMININ Astăzi, 30 august, băimărencele au plecat la Târgu Mureș unde vor susține două partide amicale cu rivala din Divizia A. Cele două partide se vor disputa pe 30 și 31 august. La venirea acasă, CS Minaur Baia Mare va continua seria testelor de pregătire și va participa la un turneu amical care va avea loc în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

De când s-a reunit lotul, fetele au disputat două meciuri amicale, ambele împotriva echipei CSU Oradea, victoria revenind de fiecare dată în vestiarul CS Minaur Baia Mare. La turneul amical organizat la finalul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică, echipa feminină va întâlni rivalele din Divizia A, Reșița, Oradea și Crișul Chișineu Criş.

„Partidele amicale sunt teste vitale pentru omogenizarea lotului și avem nevoie de multe jocuri înainte de începerea campionatului. Echipele participante la turneul amical de la Baia Mare le vom întâlni și în Divizia A. De asemenea, și cu Târgu Mureșul urmează să ne întâlnim în campionat”, a spus Ionuț Marta, directorul executiv al CS Minaur Baia Mare.

Partidele susținute de echipa feminină a CS Minaur Baia Mare la turneul amical din Sala Polivalentă „Lascăr Pană” vor avea loc sâmbătă cu începere de la ora 13:00 și 16:00, respectiv duminică de la ora 11:00.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.