GLUMĂ NEPOTRIVITĂ – Doi elevi s-au trezit cu mascații la ușă după ce i-ar fi trimis unei colege sarcini din jocul „Balena Albastră”

0
961

GLUMĂ NEPOTRIVITĂ  Procurorii DIICOT au mers miercuri la liceul din localitatea buzoiană Lopătari după ce doi elevi, de 14 şi 15 ani, se pare că s-au implicat în jocul „Balena Albastră”.

Cei doi au trimis mesaje cu sarcini din sinistrul joc către trei colege din aceeaşi şcoală, iar acestea s-au speriat şi au anunţat autoriţăţile. „Am fost și noi surprinși când ne-am trezit cu poliția în timpul orelor, mai ales după ce am aflat că este vorba despre doi copii cu rezultate bune.

Au fost ridicați miercuri pentru audieri unde au mers împreună cu părinţii, iar astăzi au revenit la ore”, a declarat Florinel Albu, directorul liceului din Lopătari. El a adăugat că niciunul dintre copii nu şi-ar fi scrijelit pe mână vreun semn ca poruncă a jocului „Balena Albastră”, chiar dacă s-a speculat că unul dintre ei ar fi îndeplinit o sarcină a jocului pornit din Rusia.

Într-un final se pare că totul a fost o glumă pusă la cale de cei doi băieţi. Inspectoratul Judeţean din Buzău a început o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat mai exact miercuri în liceul din Lopătari.

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.