GLUMĂ MACABRĂ – Ştirea despre moartea fotbalistului Wesley Lopes este falsă!

0
296
GLUMĂ MACABRĂ Informaţia că a murit Wesley Lopes, fostul jucător al celor de la FC Vaslui şi CSMS Iaşi, a făcut vâlvă în România. Decesul brazilianului în vârstă de 35 de ani s-a dovedit a fi falsă.GLUMĂ MACABRĂ Fostul impresar al lui Wesley, Lucian Marinescu, a declarat pentru Digi Sport că a discutat azi la telefon cu fotbalistul brazilian de 35 de ani, infirmând astfel ştirea publicată de presa arabă, conform căreia jucătorul ar fi decedat în timpul unui antrenament.

„Am vorbit acum cu el, e bine, e sănătos, e acasă, în Brazilia. El nu mai e legitimat la nici un club. A renunţat la fotbal şi în momentul de faţă se ocupă de fundaţia sa din Brazilia”, a declarat Lucian Marinescu, pentru Digi Sport.

”Am auzit că m-a omorît cineva. Ce glumă…sunt mai bine şi mai sănătos ca oricînd. Chiar acum sînt cu soţia şi cu băiatul meu şi ne simţim bine. Nu ştiu de unde a ieşit această ştire proastă. Cred că cineva a vrut să facă o glumă. Liniştiţi-vă! Wesley mai are mult de trăit. Am primit foarte multe telefoane din România, dar sunt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an”, a spus Wesley pentru www.fanatik.ro.

Adrian Porumboiu, fostul șef de la Vaslui: ”Presa arabă e puțin cam mincinoasă. Wesley bea o Corona și râde de ce s-a scris despre el!”.

sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.