GLUMĂ… MACABRĂ – Poze cu liderul PNL, Raluca Turcan, prinse de coada unei vulpi moarte

0
469

O vulpe moartă, cu trei fotografii care o înfățișează pe Raluca Turcan, noul lider PNL, a fost găsită în comuna Ștefan cel Mare, în fața unui membru de partid. Liberalul Vasile Burlacu spune că nu este pentru prima dată când are de-a face cu asemenea glume proaste.

În varã, dupã alegerile locale, si-a gãsit autoturismul cu doliu si un cauciuc spart. De data aceasta, Vasile Burlacu s-a adresat poliției, relatează Vremeanouă. Animalul a fost ridicat de cãtre cei de la DSVSA pentru analize, iar oamenii legii au pornit o anchetã pentru a afla cine se tine de glume proaste la Mãrãseni.

Incredibil umorul de care au dat dovadã câțiva simpatizanti ai partidelor politice din Mãrãșeni, comuna Ștefan cel Mare. Aceștia au prins o vulpe si au omorât-o. Dupã aceea, au pus animalul într-o ladã de plastic și i-au legat de coadã trei pagini A4 pe care era printat chipul noului președinte PNL, Raluca Turcan, cu mesajul “Noua președintã PNL ureazã organizației PNL Ștefan cel Mare sãrbãtori fericite și felicitãri pentru scorul obținut la alegerile parlamentare”.

Anchetã deschisã în acest caz

Pentru această glumă macabră, oamenii legii au deschis o anchetã. De asemenea, animalul mort a fost preluat de cãtre reprezentantii Directiei Sanitar-Veterinare pentru a stabili cum a murit vulpea si dacã a reprezentat un pericol pentru sãnãtatea populatiei. Totodatã, polițistul din comuna Ștefan cel Mare, împreunã cu autoritãțile locale, încearcã sã-i descopere pe cei care au fãcut asemenea glumã.

Sursă foto și articolul integral, AICI.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.