GHINION – Un bărbat rămas blocat într-un tomberon

0
187
foto http://www.romanul.eu/

GHINION Localnicii dintr-un cartier al orașului spaniol Murcia au auzit strigăte de ajutor care veneau din interiorul unui container de gunoi subteran.

GHINION Vecinii din cartierul Vistabella au sunat la Poliția Locală, după ce au descoperit că un român ajunsese în interiorul containerului și nu mai putea să iasă.

Bărbatul încercase să scoată o pungă cu haine și s-a băgat prin gura unui container care era ingropat în asfalt.

Acțiunea era extrem de periculoasă și românul a avut ghinionul să rămână blocat în gura containerului în timp ce încerca să scape.

După mai multe încercări nereușite, polițiștii i-au chemați pe angajații de la firma de salubritate, care nu au avut nici ei ce să facă și l-au evacuat pe prizonier la fel cum fac atunci când se golește gunoiul.

Românul salvat din gura containerului este un om al străzii, în vârstă de 48 de ani, care era cunoscut în cartierul cu pricina din orașul Murcia. Localnicii spun că nu a creat niciodată probleme.

În urma acestui accident, românul nu a solicitat asistență medicală.

foto http://www.romanul.eu/

Containerele subterane sunt relativ noi în orașele din Spania și presupun îngroparea lor în asfalt pentru o igienizare mai bună.

Pungile cu resturi se pot introduce printr-o trapă, care are un orificiu foarte mic și care închide automat containerul ca să oprească răspândirea mirosurilor neplăcute.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.