Gheorghe Turda se insoara cu iubita din tinerete. Mireasa va fi mama Alinei Puscas, vedeta din serialul „Narcisa Salbatica” de la Antena 1

0
753

Sapantanul Gheorghe Turda se pregăteşte de însurătoare cu Lucia Lazăr, o iubită din tinereţe, pe care a reîntâlnit-o după 30 de ani. Naşii de cununie ai artistului vor fi Ovidiu Tender şi soţia acestuia, precum şi Irina Loghin şi soţul ei.

Gheorghe Turda şi-a cunoscut actuala logodnică, Lucia, în urmă cu peste 30 de ani, la Sibiu, după un concert, când aceasta a venit să-i ceară artistului un autograf. În perioada aceea, şi interpretul, şi actuala lui logodnică erau căsătoriţi cu altcineva, ceea ce, spun ei, i-a împiedicat să aibă o relaţie, deşi amândoi şi-ar fi dorit. Cei doi s-au reîntâlnit după 30 de ani, flacăra iubirii lor s-a reaprins, iar cântăreţul s-a logodit cu Lucia, mama Alinei Puşcaş, vedeta din serialul “Narcisa sălbatică” (care a fost difuzat de Antena 1) şi din show-ul “Te cunosc de undeva”, şi acum îşi fac planuri serioase de căsătorie.

«Relaţia dintre noi este excelentă»

Inelul de logodnă a venit pentru Lucia anul trecut, în noiembrie, chiar de ziua sa de naştere, dar, spun ei, nu îşi doresc să-şi pună pirostriile înaintea Alinei Puşcaş – care se va mărita anul acesta. “Îmi doresc o nuntă tradiţional românească, dar nu am stabilit încă nimic concret. Totuşi, ştiu deja care sunt cele două perechi de naşi: Ovidiu Tender cu soţia sa şi colega mea Irina Loghin şi soţul acesteia. În acest moment este important că relaţia dintre noi este una excelentă”, ne-a declarat Gheorghe Turda. Artistul mai spune că Alina îl vede deja ca pe un tată şi că aceasta se înţelege foarte bine cu cele două fiice ale sale, Anca şi Voichiţa.

Sursa: Libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.