GEST IMPRESIONANT – Mai mulți maramurșeni sufletiști construiesc o casă pentru o familie nevoiașă din Borșa

0
526
Foto: Observator

GEST IMPRESIONANT  Dar din dar se face rai! Cu acest gând s-au apucat de treabă câţiva maramureşeni cu suflet mare. Vor să ajute o familie care a rămas fără un acoperiş deasupra capului, după ce casa oamenilor a ars de curând din temelii. Acum părinţii şi cei trei copii ai lor locuiesc într-o anexă făcută pentru animale.

Au pus mână de la mână şi au cumpărat toate materialele de construcţii necesare. Apoi s-au apucat de treabă. Aşa s-au organizat voluntarii, impresionaţi de drama familiei Grec, dintr-un cătun din Borşa, potrivit Observator.

Casa familiei Grec s-a făcut scrum în urmă cu trei săptămâni. De atunci, viaţa oamenilor a devenit un calvar. Cele două fetiţe gemene de 10 ani şi fratele lor de 14, împreună cu părinţii, îşi duc traiul în condiţii greu de imaginat.

Chiar şi aşa, au avut grijă ca cele două fete şi băiatul lor să nu lipsească de la şcoală. Voluntarii lucrează aproape fără pauză să fie siguri că familia va avea, curând, un acoperiş deasupra capului. Sunt ajutați şi de tatăl copiilor, care, deşi se deplasează cu greu din cauza problemelor de sănătate, nu stă o clipă pe margine.

Ajutorul nesperat a venit după ce un om cu suflet mare a aflat despre drama prin care trece familia. A cumpărat materialele de construcţie necesare, după ce a strâns o sumă frumușică. Voluntarii speră că până la finalul lunii august familia va avea un loc pe care să îl numească acasă.

 

Sursă info și foto: Observator.TV

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.