GEST FRUMOS – Moș Nicolae a ajuns la copiii internați la Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare

0
223

Moș Nicolae nu i-a uitat pe copiii internați la Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare. Conducerea unității a reușit să umple tolba moșului cu multe cadouri pentru prichindeii care demonstrează zi de zi că sunt curajoși.

Așa se face că Moș Nicolae a trecut pe la cei 29 de copii internați în Secția Pediatrie, dar și la cei aflaţi în regim de spitalizare de zi. Pachețelele cu dulciuri, fructe și produse tradiţionale specifice Sărbătorilor de iarnă au fost primite cu mare drag.

Copiii au promis că vor fi cuminţi pentru ca și Moș Crăciun să fie prezent în mijlocul lor indiferent dacă îi va găsi acasă sau pe patul de spital.

”Este un moment special pentru noi. Sărbătorile de iarnă ne face să fim mai buni. Am dorit să aducem o rază de bucurie în sufletele copiilor care știu, ca nimeni altcineva, să se bucure de puținul pe care-l primesc”, a subliniat Gabriela Hofer, managerul instituţiei spitalicești.

Moș Nicolae a promis că îl va anunța pe Moș Crăciun cât de cuminţi sunt copiii internaţi la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare şi cu siguranţă acesta se va pregăti din timp să ajungă la ei.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.