GERMAN OPEN CHAMPIONSHIP – Dansatorii băimăreni de la RUS-TEAM, în finalele celei mai mari competiții din lume

0
173

GERMAN OPEN CHAMPIONSHIP  În perioada 8-12 august 2017, marii dansatori ai lumii și-au dat întâlnire la Stuttgart, unde s-a desfășurat cea de a 31-a ediție a GERMAN OPEN CHAMPIONSHIPS (GOC). Considerată ca fiind cea mai importantă competiție de dans din lume, GOC a reunit și anul acesta aproximativ 5.000 de dansatori de clase și categorii de vârstă diferite, din peste 40 de țări.

Loading...

La această competiție emblematică au participat, reprezentând Maramureșul, 2 perechi de top a țării noastre, perechi legitimate la clubul de dans sportiv Rus-Team din Baia Mare, și anume:

  • Alex Rusu & Maya Rusu – Vicecampionii Naționali la Juvenile 10 Dansuri
  • Paul Rednic & Roxana Lucaciu – Vicecampionii Naționali la Adulți – Standard

Rezultatele obținute de aceștia sunt unele pe măsura așteptărilor, importante atât pentru Baia Mare cât și pentru România.

Perechea Alex & Maya

  • finaliști la Juvenille II – 8 dansuri , ocupând locul 6 (din cele 62 participante);
  • finaliști la Juvenille II – Latino, terminând pe locul 6 (din 68 de perechi); 
  • Semifinaliști la Juvenille II – Standard , ocupând locul 7, la un pas de marea finală (din 62 de perechi participante).

Perechea Paul & Roxana, a reușit să ajunga în „topul” celor mai bune 48 de perechi din lume, clasându-se pe locul 46 din cele 242 de perechi participante, din peste 30 de țări, la categoria WDSF Grand Slam Standard.

A fost o competiție frumoasă, dar, în același timp, și foarte grea, aceasta reunind cei mai buni dansatori din lume. Am putea chiar afirma că GOC este un Campionat Mondial deschis al Dansului Sportiv.  Aici trăim în fiecare an emoții puternice alături de dansatorii clubului nostru, care ne uimesc de fiecare dată cu determinarea lor de a ajunge cât mai sus. Și anul acesta reușim să aducem rezultate unice în Baia Mare, și suntem mândri de acest lucru”, ne spune Alexandru Rusu, antrenorul Clubului RUS-TEAM.

Informații furnizate de Clubul RUS-TEAM Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.