GĂSIT MORT ÎN CELULĂ – Asasinul polițistului Sorin Vezeteu, ucis cu zeci de lovituri de cuțit, s-a spânzurat în Penitenciarul Botoșani

0
907

GĂSIT MORT ÎN CELULĂ  Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu s-a spânzurat în celulă, în Penitenciarul Botoșani. Din primele informaţii, Ioan Beşa, tânărul care l-a ucis cu peste 40 de lovituri de cuţit pe poliţistul Sorin Vezeteu a fost găsit spânzurat, în timpul rondului de seară. El era singur în celulă.

Decesul s-ar fi produs în jurul orei 19.30, conform monitorulsv.ro. Ioan Beşa, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, era transferat de aproximativ două săptămâni din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava în Penitenciarul Botoşani. El era trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru ultraj la infracţiunea de omor calificat şi risca până la 37 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

Individul i-a aplicat agentului șef adjunct Sorin Vezeteu, aflat la datorie, 40 de lovituri de cuțit pe peronul gării din Burdujeni, polițistul neavând nicio șansă, pe fondul lipsei de intervenție a oamenilor care au asistat temători la execuția sa.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a lui Ioan Beșa, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj cu referire la infracțiunea de omor calificat.

Potrivit concluziilor raportului medico-legal de necropsie emis de SML Suceava, moartea victimei a fost violentă, fiind cauzată de șocul traumatico-hemoragic caracterizat prin multiple plăgi tăiate profunde la nivel cervical, toracic, abdominal și la nivelul membrelor. Leziunile provocate de cuțitul lui Ioan Beșa i-au fost fatale polițistului.

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.