GAFĂ DE PARLAMENTAR – Cornelița Negruț dezinformează maramureșenii folosindu-se de informații care nu mai sunt de actualitate

4
1509

Faptul că parlamentarii de Maramureș stau la București mai mult pentru un loc călduț decât pentru interesele județului nu mai este o noutate pentru nimeni. Situația devine una alarmantă în momentul în care încerci din răsputeri să denigrezi o investiție doar pentru că ai o bătălie politică personală.

 

Vineri, 9 septembrie 2016, deputalul Cornelia Negruț și-a demonstrat capacitățile de parlamentar al României. Alesul maramureșean, din dorința poate de a mai înscrie o apariție în presă, cu încă un subiect bun pentru oamenii ei de casă, a transmis reprezentanților mass-media un comunicat prin care anunță pompos „Deputatul ALDE Maramureş, Cornelia Negruţ, dezvăluie adevărul despre investiţiile de la Aeroportul Internaţional Baia Mare: „În loc de 63,11%, lucrările sunt făcute în proporţie de doar 2,40%!!!” La o simplă căutare pe site-ul Camerei Deputaților, acolo unde reprezentanta ALDE în Parlamentul României se laudă cu activitatea ei politică, aflăm că de fapt datele din comunicatul de presă sunt cel puțin expirate, dacă nu chiar mincinoase.

În data de 26 aprilie 2016, Cornelia Negruț a făcut o interpelare către Ministerul Fondurilor Europene pentru a i se prezenta anumite situații privind stadiul lucrărilor la Aeroportul Internațional Baia Mare. Cel mai probabil, alesul maramureșean a primit răspuns o lună mai târziu, iar datele oferite de către minister corespundeau perioadei respective. Aceste date pot fi verificate AICI.

Astăzi, fără doar și poate, stadiul lucrărilor la aeroportul băimărean nu este de 2,40%.

„Într-adevăr, în perioada 12-14 aprilie reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene au făcut o vizită pe șantierul Aeroportului Baia Mare. La acea dată stadiul lucrărilor erau la 2,40%. De atunci, în 17 august, aceeași delegație a mai făcut o vizită în teren și s-a constatat că stadiul lucrărilor corespunde graficului impus de constructor. Astăzi, stadiul lucrărilor este la peste 85% deja realizat. Cu siguranță lucrările vor fi finalizate până la data de 26 septembrie”, a declarat Dorin Buda, directorul Aeroportului Internațional Baia Mare.

Înainte să mai atace, cu rea-credință, un proiect vital aflat în implementare, poate deputatul Cornelia Negruț ar trebui să își răspundă sincer la o întrebare: cât de mare a fost implicarea ei ca reprezentant al județului Maramureș în Parlamentul României în dezvoltarea Aeroportului Internațional Baia Mare?Doamnă Negruț, uitați că pentru drumurile dese la București inclusiv dumneavoastră aveți nevoie de un aeroport funcțional în apropiere de casă?

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. Implicare zero.Nici macar de turism nu putem sa vorbim in judetul asta,asa ca tot a fost ghid turistic la defunctul OJT Maramures.Deh,promovati de Felix Motanul.Noi in veci nu o sa-l uitam pe colegul Ciceu,the Best in îngroparea acestui judet .

  2. Pretine,vezi cu aia 15% nerealizati sa nu ne prindă prima zăpadă,nu de alta dar ,,iarna nu-i ca vara”.Ca oricum ne trebuie vreo 10 ani sa avem si noi vreo cursa externa ca Satmarul.

  3. Din Sighet la Satu Mare, face maxim 25 minute in plus, decat pana la Baia Mare, deci pt ea cam totuna unde-i aeroportul. …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.