FURTURI PE „BANDĂ RULANTĂ” – Hoții acționează constant în Maramureș. Vezi ce recomandă polițiștii pentru a nu fi victimele hoților

0
338
Sursă foto: News.ro

FURTURI PE „BANDĂ RULANTĂ”  Neglijenţa în ceea ce priveşte siguranţa bunurilor dumneavoastră vă poate transforma cu uşurinţă în victime. Este mult mai uşor şi la îndemână să fiţi mai vigilenţi, decât să vă recuperaţi bunurile în situaţia în care aţi fost victima vreunei infracţiuni de furt.  Ieri, 02 iulie, poliţiştii maramureşeni au fost sesizaţi cu privire la comiterea mai multor furturi, toate pe fondul neglijenţei proprietarilor.

Asiguraţi portierele chiar şi atunci când plecaţi de lângă autoturism pentru câteva clipe!

Măsurile de protecţie pe care trebuie să le ia fiecare proprietar în momentul parcării autovehiculului constituie un element cheie pentru descurajarea potenţialilor infractori. Sub nicio formă nu trebuie lăsate în autoturism, la vedere, bunuri de valoare, genţi, poşete, bani sau acte personale. Un băimărean care a ignorat aceste aspecte a rămas ieri fără portofelul pe care-l avea în maşină.

Portofel uitat

Şi o femeie din Seini a rămas fără portofelul în care avea 1 000 de lei. Aceasta l-a uitat pe o banchetă dintr-un centru comercial din Baia Mare, iar cei care l-au găsit şi l-au însuşit pe nedrept.

Nu lăsaţi ferestrele rabatate când nu sunteţi acasă, mai ales dacă locuiţi la parter!

Poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au fost semnalaţi cu privire la un nou caz de furt din locuinţă. Şi de această dată hoţii au profitat de faptul că ferestrele au fost lăsate rabatate, au pătruns în apartamentul situat la parterul unui bloc şi au sustras 1400 de lei şi bonuri în valoare de 300 de lei.

Bicicletă neasigurată – ţintă pentru hoţi

Un alt exemplu că hoţii vânează orice oportunitate îl constituie cazul unei băimărene care a sesizat ieri poliţia că a fost victima unei infracţiuni de furt. Aceasta a declarat că a rămas fără bicicleta pe care a lăsat-o neasigurată pe strada Metalurgiei din Baia Mare.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru identificarea persoanelor care au comis faptele, tragerea lor la răspundere şi recuperarea prejudiciilor.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.