FURT SOMCUTA MARE – Un barbat din Valea Chioarului prins cu lemn fara acte de insotire sau provenienta

0
183

În data de 21 iunie, poliţiştii dela Secţiade Poliţie Rurală Şomcuta Mare, în urma activităţilor specifice au oprit în trafic, pentru control, tractorul condus de Florin P, de 29 de ani, din Valea Chioarului. Acesta  transporta pe DN1C cu tractorul proprietate personală, cantitatea de aproximativ 4 metri cub lemn lucru gorun, fără documente de însoţire şi provenienţă. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii s-a constatat că pe data de 20 iunie, Florin P,  a mai efectuat două transporturi de lemn lucru gorun, având ca beneficiar o societate comercială, la sediul căruia a fost identificat materialul lemnos, cu ocazia controlului, fără a fi înregistrat şi fără documente de provenienţă. Materialul lemnos estimat la aproximativ 8 metri cubi a fost indisponibilizat. Poliţiştii în cooperare cu reprezentanţii Ocolului Silvic Şomcuta Mare, au identificat pe raza localităţii Şomcuta Mare, mai multe cioate de lemn de esenţă gorun nemarcate. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

Acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere pe linia prevenirii şi pe linia combaterii comerţului ilicit efectuate pe raza localităţilor Rona de Sus, Bocicoiu Mare şi Fărcaşa

Poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală Sighetu Marmaţiei şi Fărcaşa au efectuat o activitate de control şi supraveghere a traficului rutier şi de protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, joi 21 iunie, pe raza localităţilor Rona de Sus, Bocicoiu Mare şi Fărcaşa. Poliţiştii au verificat 42 de autoturisme, 56 de persoane şi 6 agenţi economici. Poliţiştii au constatat 30 de sancţiuni contravenţionale, pentru care au aplicat amenzi în valoare de 7.940 lei.

Infracţiune de tăiere fără drept şi furt de arbori

 În data de 21 iunie, poliţiştii dela Secţiade Poliţie Rurală Ocna Şugatag, în urma activităţilor specifice au identificat pe Ionel P. de 23 ani,  Ioan P. de 50 şi Gheorghe C. de 21 ani, toţi din Breb, care în data de 20 iunie, au tăiat fără drept din pădurea aflată la hotarul satului Breb, un număr de trei arbori esenţă fag pe care i-au transportat la domiciliul lui Ioan P.  Cercetările în cauză continuă faţă de cele trei persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori, urmând a se stabili provenienţa materialului lemnos.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.