FURT ÎN PIAȚA REVOLUȚIEI – Un băimărean de 22 de ani a dat o spargere de 900 de lei la un magazin. Polițiștii l-au prins la scurt timp după comiterea faptei

1
1965
Sursă foto: News.ro

FURT ÎN PIAȚA REVOLUȚIEI  O zi fără furturi e mai rară decât o zi fără evenimente rutiere. Astfel că poliţiştii desfăşoară permanent activităţi de cercetare pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciilor create prin comiterea de infracţiuni contra patrimoniului.

Şi cum cele mai multe furturi se comit în municipiul Baia Mare, poliţiştii de investigaţii criminale băimăreni sunt şi cei mai solicitaţi, iar în sprijinul lor depun eforturi susţinute şi specialiştii Serviciul Criminalistic.

Astfel că munca în echipă şi cercetările desfăşurate cu profesionalism duc la identificarea autorilor, documentarea activităţii lor infracţionale şi uneori, la recuperarea prejudiciului. A fost şi cazul de ieri, 7 noiembrie când poliţiştii au reuşit să identifice o persoană bănuită de furt, la scurt timp de la sesizarea faptei.

Reprezentanţii unei societăţi comerciale situată în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare, au sesizat poliţia cu privire la faptul că în intervalul 6 noiembrie, după-amiaza – 7 noiembrie, dimineaţa, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta societăţii şi au sustras bunuri în valoare de 900 de lei. Cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei şi la recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.