FURT LA BUZĂU – Doi pensionari au rămas fără cei 19.000 de euro strânși într-un borcan

0
295

FURT LA BUZĂU  Doi pensionari din Buzău au rămas fără borcanul cu 19.000 de euro pe care îl ascundeau în pod după ce au primit în curte doi pretinși comercianți de vase din inox.

Soții Ciurea, oameni de aproape 80 de ani, au fost mult prea naivi în fața unor falși vânzători de tigăi și oale care i-au deposedat de economiile de 19.000 de euro, bani strânși cu scopul de a cumpăra un apartament pentru fiul lor.

După ce a făcut turul farmaciilor din oraș, bătrânul a fost abordat de trei tineri pentru a-i propune să îl ducă acasă, la Săgeata, cu mașina lor, notează stiridebuzau.ro.

Șoferul a rămas în mașină iar doi tineri l-au însoțit pe bătrân până în casă, pentru a-i oferi un set de tigăi și oale din inox la ofertă. În timp ce bătrânul era prins în negocieri cu unul dintre comercianți, celălalt a urmărit-o pe femeie de unde ia restul de euro pentru plata vaselor.

Venea la mine ca să le dau, ca să le dau. Eu le făceam semn ca să se ducă. N-am domnule, am spus. Și m-a frânt. M-a suit Satana unde aveam banii și am făcut-o fiartă”, spune bătrâna.

 

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.