FURT – Bare de cupru furate de angajatul unei firme din Baia Mare. Cablu telefonic furat dintre Valea Chioarului si Mesteacan

0
96

A furat de la societatea la care era angajat

Administratorul unei societăţi comerciale din Baia Mare a sesizat ieri poliţia că un angajat al firmei a furat cinci bare de cupru electrolitic. Bunurile au fost sustrase dintr-un punct de lucru al societăţii. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că cele sesizate se confirmă. Băimăreanul Raul V., în vârstă de 25 de ani, în după-amiaza zilei de 28 septembrie, la ieşirea  din serviciu, a fost surprins că are asupra sa cele cinci bare de cupru. Acestea au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. De asemenea, el este suspectat că a sustras în mod repetat bunuri din firmă, cauzând părţii vătămate un prejudiciu total în valoare de aproximativ 13000 de lei. Poliţiştii continuă investigaţiile în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

S-a sustras cablu telefoni

Reprezentantul unei societăţi de telefonie a reclamat furtul a 150 metri de cablu telefonic. Ieri, 02 octombrie 2012, acesta a sesizat poliţia că în perioada 29.09 – 02.10.2012 hoţii au sustras cablul telefonic dintre localităţile Valea Chioarului şi Mesteacăn. Ei au profitat de faptul că sistemul de alarmă aplicat pe reţeaua aeropurtată nu era activat. Poliţiştii de la Secţia 8 Poliţie Rurală Şomcuta Mare fac cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.