I-A FUGIT NOROCUL – Un vasluian și-a pierdut salariul la păcănele, apoi a furat un telefon pentru a-și recupera paguba

1
287

I-A FUGIT NOROCUL  Liviu Zafir, un vasluian în vârstă de 39 de ani care a pierdut toți banii din luați în ziua de salariu la păcănele, a găsit de cuviință să fure telefonul unei femei pentru a recupera paguba. A fost prins la scurt timp de la comiterea faptei.

Loading...

Vasluianul a plecat de la locul de muncă, după ce și-a încasat salariul, direct la păcănele. Norocul nu a fost de partea lui, însă, și a pierdut toți banii. Astfel că, dorind să își acopere paguba, a smuls din mâna unei femei un telefon mobil pe care voia să-l vândă.

Alertați de strigătele păgubitei, câțiva tineri, printre care și un jandarm aflat în timpul liber, au pornit în urmărirea bărbatului și au reușit să îl prindă. L-au predat apoi unui echipaj de poliție chemat la fața locului, astfel că femeia și-a recuperat telefonul, iar ghinionistul de la păcănele s-a întțlnit încă o dată cu neșansa, ajungând la secția de poliție.

 

Sursă info.

Sursa foto și video

1 COMENTARIU

  1. De unde salar in Vaslui? Din cate stiu, toti vasluienii sunt asistati social. Mai primesc ajutoare iarna, ca ninge, vara, ca-s inundatii, pomana electorala la alegeri, si cam atat. Aha, si cate un topor din partea primariei, cand implinesc 14 ani si-si fac primul buletin. Sincer, nu vad cine l-ar angaja cu mecla aia, nu pare director de banca. Cel mult fan Depeche Mode, dupa perciuni…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here