FOTBAL ȘI FEMINITATE – Reprezentantele Maramureşului participă la turneul final de la Suceava

0
209

FOTBAL ȘI FEMINITATE Cele două echipe ale județului Maramureș participante la ediția 2016 a proiectului ”Fotbal și Feminitate” evoluează, în perioada 18-20 noiembrie, la Suceava, în cadrul turneului final național.


FOTBAL ȘI FEMINITATE Cu două echipe (Under 14 + Under 12) s-a înscris Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) la ediția 2016 a proiectului ”Fotbal și Feminitate”. În total 21 de structuri împărțite în șapte grupe au participat la competiție în prima fază.

Reprezentantele Maramureșului și-au disputat – în trei turnee zonale – calificarea la turneul final cu echipele similare din Bihor și Sălaj.

Primul turneu zonal a fost organizat de Bihor, acolo unde echipa U14 a Maramureșului a obținut o victorie (4-0 cu Sălaj) și a suferit o înfrângere (0-1 cu Bihor), iar gruparea U12 a trecut cu 4-1 de Bihor.

Al doilea turneu zonal a avut loc în Baia Mare. La categoria U14 echipa din Maramureș a trecut cu 6-0 de Sălaj și cu 6-1 de Bihor. La categoria U12, maramureșencele au învins echipa Bihorului cu 2-0, asigurându-și astfel calificarea la turneul final.

Pentru echipele de la categoria U14 s-a organizat și al treilea turneu zonal, în Sălaj, de unde selecționata județului nostru s-a întors cu două victorii, ambele repurtate la scorul de 3-0.

Mâine pornesc echipele Maramureșului spre Suceava, pentru ora 20.00 fiind anunțată ședința tehnică, meciurile urmând a se disputa în 19 și 20 noiembrie.

Echipe calificate la turneul final:

Under 14: Suceava, Teleorman, Covasna, Maramureș, Caraș Severin, Alba, București;

Under 12: Argeș, Iași, Covasna, Maramureș, Mehedinți, Bistrița, București;

Pentru completarea seriilor, s-au alocat două locuri: pentru Suceava la Under 12, pentru Iași la Under 14.

echipa-fotbal-feminin2

Componența echipei Maramureșului la Under 12: Bianca PAȘCA, Andreea CRIȘAN, Ioana Teodora POP, Denisa ȘUT, Renata PETRUȘ, Ioana GROS, Denisa ZAH, Denisa BUCȘA, Andreea Nicoleta RODILĂ, Mădălina MIKLOS; antrenor: prof. Octavian Dragomir;

Componența echipei Maramureșului la Under 14: Diana BUTUZA, Larisa BUDE, Mihaela POP, Bianca MARE, Denisa RACZ, Alexandra POP, Tania MOSOARA, Roberta HOLINKA, Cristina DRĂGAN, Anamaria FLOREAN, Ioana TAMAȘ și Adela Andreea MATEȘAN; antrenor: prof. Ștefan Butuza;

”Fotbal și feminitate” este un proiect susținut de UEFA în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.