FOTBAL – Progresul Șomcuta Mare, în Sebeș la turneu zonal semifinal

0
384

Începând de mâine, Progresul Șomcuta Mare, campioana Maramureșului la juniori A1, luptă pentru calificarea la turneul final al Campionatului Național. Progresul va evolua în turneul semifinal zonal de la Sebeș, acolo unde va întâlni adversari din Carei, Câmpia Turzii și Sebeș.

În perioada 17-19 iunie, la Sebeș, echipa de juniori A1 Progresul Șomcuta Mare participă la etapa semifinală a Campionatului Național, ediția 2015/2016. Etapă care se joacă sub forma a patru turnee zonale, maramureșenii fiind repartizați într-o grupă cu FCM Victoria 2008 Carei, CS Industria Sârmei Câmpia Turzii și ACS Șurianu Sebeș. Jocurile se dispută pe stadionul Arini din Sebeș.

Programul meciurilor pentru Progresul Șomcuta Mare:
– vineri, 17 iunie, ora 16.00: FCM Victoria 2008 Carei – Progresul Șomcuta Mare;
– sâmbătă, 18 iunie, ora 16.00: Progresul Șomcuta Mare – ACS Șurianu 1945 Sebeș;
– duminică, 19 iunie, ora 10.00: CS Industria Sârmei Câmpia Turzii – Progresul Șomcuta Mare;

Câștigătoarea fiecărei zone va participa în 22 și 23 iunie la etapa finală.

Progresul Șomcuta Mare a câștigat seria Sud a Ligii a patra din Maramureș, nivelul juniori, obținând 21 de victorii și suferind o singură înfrângere în cele 22 de partide disputate. În finala pe județ s-a impus cu 2-1 (2-0) în fața câștigătoarei seriei Nord, Luceafărul Strâmtura. A urmat pentru Progresul Șomcuta Mare dubla cu ACS FC Bistrița programată de etapa interjudețeană. Maramureșenii au câștigat ambele confruntări cu scorul de 2-1.

Sursa: www.frf-ajf.ro

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.