FOTBAL. PERFECŢIONARE – Doi maramureșeni, la programul ”Cavalerii viitorului”

0
214

FOTBAL. PERFECŢIONARE  Zoltan Szekely, membru în Comisia Centrală a Arbitrilor, și Norbert Raymond Kemenes, arbitru de categoria I, au reprezentat Maramureșul la cursul de consolidare organizat în cadrul programului de dezvoltare ”Cavalerii viitorului”.

„Cavalerii viitorului” este un program de dezvoltare perfecționat de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) în acest sezon, cu sprijinul Federației Române de Fotbal.

Cea mai recentă acțiune în cadrul acestui program a fost cursul de consolidare organizat în București.

La seminar au participat 61 de de arbitri din aproximativ 300. Ei au fost selectați din întreaga țară împreună cu Asociațiile Județene de Fotbal în baza parteneriatului CCA cu UEFA.

Zoltan Szekely

Maramureșul a avut doi reprezentanți la acest curs. Zoltan Szekely – membru CCA, care a susținut un seminar despre offside, și Norbert Raymond Kemenes – arbitru de categoria I, participant la program.

Cursul de consolidare, care s-a desfășurat în premieră pe o perioadă de trei zile, a inclus lecții teoretice și practice, testări (psihologice, video, teoretice și fizice) și teme practice în teren.

Urmează ca CCA să definitiveze lista arbitrilor care vor fi delegați în Liga 3. Cei promovați la nivelul diviziei a treia vor beneficia de un mentor din rândul arbitrilor din Liga 1.

Norbert Raymond Kemenes
Norbert Raymond Kemenes (22 de ani) este arbitru de categoria I, fiind monitorizat la nivelul juniorilor republicani. Este arbitru din anul 2013 și are peste 150 de meciuri conduse la activ.

Sursa info şi foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.