FOTBAL OLD-BOYS – ACS Comuna Recea a învins fără probleme Sport Team Baia Mare, scor 8-5

0
323

FOTBAL OLD-BOYS  Prima repriză a fost echilibrată, cu un plus pentru Sport Team, care în primele 30 minute conducea cu 3-1, marcatori Cristian Bărbos și Bogdan Bîrle-2, pentru gazde și Călin Sabău pentru oaspeți. După acest minut, la Recea intră în teren fostul mare jucător de liga I, Cristi Vâsc, și printr-o coordonare bună a jocului îi pune în mod repetat pe coechiperi, pe contraatac și astfel până la pauză se produce egalarea(3-3)., prin golurile marcate de Marian Sabadaș și Vlad Nemeți.

În repriza a doua la oaspeți se mai produce o modificare și intră în teren un alt fost mare jucător de liga I, Romulus Buia, care împreună cu Cristi Vâsc și juniorul de 16 ani Darian Sabadaș, reușesc să adjudece victoria pentru Recea(5-8), marcatori pentru Sport Team Bogdan Birle și Cristian Bărbos, respectiv Darian Sabadaș-4 și Vlad Nemeți, pentru oaspeți.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Paul Bujor și Mircea Bogdan.

Echipele:

Sport Team: Edi Costin, Daniel Chendrean, Vasile Terec, Cristian Magurean, Ionuț Simon, Cristian Bărbos, Rareș Pop-Popescu, Andrei Ionuț Pop, Sergiu Fagi, Japo Lukacs, Bogdan Birle, Gavrilă Alin, Florin Florea, Virgil Ratiu și Daniel Luputi.Antrenor Ioan Marchis.

A.C.S.Comuna Recea: Sorin Șerban, Viorel Român, Gheorghe Mateaș, Daniel Dachidan, Cristi Vâsc, Darian Sabadaș, Răzvan Petric, Romulus Buia, Călin Săbău, Vlad Nemeți, Marian Sabadaș, Daniel Stan și Andrei Nemeți.Antrenor Marian Sabadaș.

*Săptămâna viitoare, vineri 19.05.2017, Sport Team Baia Mare va organiza a cincea ediție a Cupei Sport Team 2017.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.