FOTBAL OLD-BOYS – Minerul Baia Sprie a câștigat meciul împotriva celor de la Sport Team Baia Mare, scor 3-2 (2-1)

0
388

FOTBAL OLD-BOYS  Marti, 03.10.2017, ora 17.00, pe terenul din Baia Sprie, foarte bine intretinut de Clubul Sportiv F.C.Kiss, a avut loc partida de fotbal old-boys dintre echipele Minerul Baia Sprie si Sport Team Baia Mare, scor final 3-2(2-1). Meciul a fost echilibrat, in special in prima repriza, primii care deschid scorul fiind baimarenii prin Daniel Luputi, dupa o pasa la intalnire in fata portii primita de la Florin Florea.(0-1, min.10).

Loading...

La acest scor, oaspetii mai rateaza doua ocazii clare de a marca, insa bara portii portarului Marius Rosca si inspiratia acestuia au facut ca scorul sa ramana neschimbat.

Cum ocaziile se razbuna, in minutele 22 si 35, jucatorul Alin Bîrda de la gazde(avand functia si de primar al orasului Baia Sprie si cel mai bun de pe teren), inscrie de doua ori pe contraatac si la pauza scorul devine 2-1.

Dupa reluarea jocului baimarenii incearca egalarea prin atacuri succesive spre poarta aparata de Marius Rosca, insa raman doar cu ratarile. In minutul 70, pe fondul dominarii meciului de catre baimareni, jucatorul Paul Blejan de la Minerul, mareste avantajul pe tabela de marcaj, acesta scapa singur pe partea stanga si-l invinge pe Edi Costin de la oaspeti.(3-1)

Pana la finalul jocului gazdele se retrag in aparare pentru a pastra rezultatul, insa la o nesincronizare a aparatorilor, Rares Pop-Popescu(Sport Team), dribleaza 2-3 fundasi si reduce scorul la 3-2, min.78, scor cu care se termina meciul.

De remarcat modul in care echipa Minerul Baia Sprie, reunita doar de anul trecut, fiind la primul meci pe teren mare, a gestionat foarte bine partida, adjudecandu-si meritat victoria. Echipa Sport Team Baia Mare le ureaza succes in continuare(se doreste ca de la anul sa inscrie si o echipa in Liga V-a la nivelul orasului Baia Sprie) si asteapta revansa.

Cu ocazia acestui meci echipa Sport Team l-a premiat pe jucatorul Rares Pop-Popescu cu o diploma, pentru marcarea golului cu nr. 400 in contul echipei, in meciul cu Dinamic Grosi. Arbitrajul a fost asigurat de catre Alexandru Bella, Raluca Pteanc si Raul Pteanc.

Echipele:

Minerul:

Marius Rosca, Flaviu Trif, Vasile Dan, Alexandru Zaslati, Paul Blejan, Alin Bozga, Rogojan Mircea, Stefan Muresan, Nelu Prodan, Felician Lazar, Ioan Somcutean, Ioan Sisestean, Danut Remetan, Silviu Seri, Andri, Ardelean, Alin Birda, Cosmin Cimpan, Lorand Vincze si Grigore Pelecaci.Antrenor Vasile Gherman.

Sport Team:

Darius Mihut, Edi Costin, Daniel Gheighis, Dorin Avram, Vasile Terec, Marius Cardos, Florin Frent, Cristian Magurean, Florea Florin, Vasile Maxim, Ionut Pop, Rares Pop-Popescu, Cristian Barbos, Gavrila Alin, Daniel Luputi, Bogdan Trif si Ionut Simon.Antrenor Ioan Marchis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.