Fotbal old-boys, meci amical. Unirea Şişeşti – Sport Team Baia Mare 4-4 (3-1)

0
234

Duminică  23 noiembrie 2014, de la orele 14.00, pe terenul din Şişeşti s-a desfăşurat partida amicală de fotbal old-boys dintre echipa locală Unirea şi echipa băimăreană Sport Team.

Meciul a fost organizat la iniţiativa primarului comunei Şişeşti, Ionel Tentiş şi a jucătorului din cadrul echipei de liga a IV din aceeaşi localitate, Ionuţ Teriţe şi s-a dorit o participare cît mai mare din partea fostei generaţii de jucători ai echipei din Şişeşti, însă o parte din aceştia nu au onorat cu prezenţa la meci, motiv pentru care antrenorul Tinu Gros a fost nevoit să introducă în teren câţiva jucători care activează în liga a IV.

Primele 20 minute s-a jucat pe contre, ambele echipe având ocazii de a marca, însă primii care deschid scorul în min. 16, sunt băimărenii prin Bogdan Bîrle, în urma unei lovituri de la colt . după ce cu câteva minute înainte aceştia ratează de două ori prin Cristian Bărbos şi acelaşi Bogdan Bîrle, iar de partea cealaltă ratează Ionuţ Teriţe.

După înscrierea golului, gazdele încep atacuri susţinute la poarta oaspeţilor şi în numai 5 minute reuşesc să preia conducerea prin golurile marcate de Emanuel Marchiş şi Mihai Ciocotişan(2-1).Până la finalul primei reprize cei de la Unirea controlează jocul şi după mai multe contraatacuri pe partea stângă reuşesc să marcheze prin acelaşi jucător Emanuel Marchiş(3-1), scor cu care se încheie prima repriză.

După reluare, cei câţiva ,,bătrâni,, din echipa gazdă obosesc şi chiar au solicitat schimbarea, iar cei care au intrat în joc n-au mai reuşit să facă faţă vitezei de joc şi oaspeţii profită de acest aspect  şi presează în atac pentru a înscrie şi a egala.Contrar cursului jocului tot gazdele înscriu şi al patrulea gol prin Emanuel Marchiş(cel mai bun de pe teren),în urma unei lovituri libere lateral dreapta faţă de poarta apărată de Edy Costin.(4-1).

Când nimeni nu mai spera la vreo minune din partea celor de la Sport Team, aceştia reuşesc să înscrie de două ori prin Alain Sege şi Cristian Bogdan, în minutele 70 şi  76,  reducând scorul la 4-3, iar în min. 85 reuşesc în extremis egalarea(4-4) prin acelaşi Cristian Bogdan care transformă bine o lovitură de la 11 m. şi astfel se încheie o partidă frumoasă, cu multe goluri şi pe un teren foarte bun, recent modernizat şi totodată o stagiune de toamnă pentru ambele echipe.

Pentru prima dată echipa Sport Team a jucat în faţa mai multor spectatori prezenţi în tribună.

Arbitrajul a fost asigurat de către: Vlad Mare, Radu Balmoş şi Raul Nechita.

Echipele:

Unirea Şişeşti: Sergiu Viman, Nicu Tentiş, Câmpan Ciprian, Cristi Buj, Mihai Ciocotişan, Florin Sabo, Robi Petruşan, Emanuel Marchiş, Vasile Ardelean, Ovidiu Făt şi Ionuţ Teriţe. Au mai evoluat: Ghiţă Viman, Nelu Şişeştean şi Dumitru Viliman. Antrenor Tinu Gros.

Sport Team: Eduard Costin, Daniel Chendrean, Alain Serge, Cristian Bogdan, Cristian Măgurean, Daniel Lupuţi, Maghear Marius, Andrei Ionuţ Pop, Cristian Bărbos, Bogdan Trif şi Bogdan Bîrle. Au mai evoluat: Sorin Bărbos, Daniel Gheighiş şi Florin Florea. Antrenor Ioan Marcchiş.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.