FOTBAL AMICAL – Viitorul Gârdani a remizat cu Sport Team Baia Mare

0
965
La sfârşitul săptămânii trecute, echipa de fotbal old-boys, Sport Team Baia Mare a fost invitată de către echipa Viitorul Gârdani, la un meci revanşă, care s-a desfăşurat pe terenul din localitate.

Meciul a fost dominat în mare proporţie de cei din Baia Mare, însă numai neşansa a făcut ca scorul să fie deschis chiar din primele minute de către aceştia, ratând în primele 20 minute trei ocazii clare de a marca prin Japo Lucaks, Alin Gavrilă şi Cristi Bărbos.Tot în acest timp şi gazdele ratează o ocazie prin Adi Dumitraş, care singur cu postarul Edi Costin nu reuşeşte să-l învingă.
În minutul 25, Florin Florea  preia o acţiune pe cont propriu pe partea dreaptă finalizată cu un şut de la marginea careului de 6 metri în colţul lung al porţii apărată de Nelu Pop, deschizând astfel scorul.(0-1)
Până la pauză, ambele echipe mai irosesc ocazii de a marca, cu un plus de dominare din partea celor din Baia Mare, însă gazdele reuşesc să se apere foarte bine şi scorul rămâne 1-0 pentru cei de la Sport Team.
După reluarea jocului, deşi  echipa oaspete efectuează mai multe schimbări, nu reuşeşte să-şi mărească avantajul, atât Alin Gavrilă  cât şi Japo Lukacs sau Bogdan Trif  ratând inadmisibil, facându-l ,, mare ,, pe portarul Nelu Pop.
De remarcat că, şi cei de la Viitorul au ratat o ocazie de a egala pe tabela de marcaj, în minutul 75 când Gabi Dumitraş trage puternic de la aproximativ 16 m, la vinclul porţii apărată de Darius Mihuţ, acesta deviind mingea în corner.
Când toată lumea aştepta fluierul final al jocului, în minutul 90, echipa oaspete este surprinsă pe un contraatac şi acelaşi jucător Gabi Dumitraş şutează puternic de la apox.25 m, în dreapta portarului Darius Mihuţ şi scorul devine egal 1-1, scor la care arbitrul Cris Pop, fluieră finalul jocului.
Arbitrajul foarte bun asigurat de Cris Pop, Cosmin Pintea şi Diana Lung.
Echipele:
Viitorul:Helu Pop, Dani Dragoş, Alin Tînc, Paul Barbul, Paul Botiş, Vlăduţ Dumitraş, Călin Piron, Ghiţă Tătăran, Adi Dumitraş, Mircea Sabău, şi Daniel Ardelean.Au mai evoluat:Alin Tomşa, Gabi Dumitraş, Andrei Bran, Gică Pop, Marin Dulf, Dănuţ Frişan, Alex Puşcaş, Cătălin Ciupe, Vasile Piron, Mitică Borodi şi Ionuc Băbaş.
Sport Team:Edi Costin, Chendrean Daniel, Marius Maghear, Vasile Terec, Virgil Raţiu, Daniel Lupuţi, Khadim Der, Japo Lucaks, Andrei Ionuţ Pop, Cristi Bărbos şi Alin Gavrilă.Au mai evoluat: Rareş Pop-Popescu , Florin Florea, Bogdan Trif. Daniel Gheighiş. Ioan Marchiş şi Darius Mihuţ.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.