A FOST VALIDAT – George Moldovan este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș

0
903

A FOST VALIDAT  Marți, 31 octombrie 2017, cu începere de la ora 12.00, aleșii județeni s-au întâlnit în ședința ordinară, borderoul având 26 de proiecte pe ordinea de zi și patru puncte suplimentare. La proiectul trei, cel privind la alegerea unui vicepreședinte al Consiliului Județean au existat două propuneri: Anișoara Mihali, din partea PNL și George Moldovan, propus de grupul PMP. Cei doi s-au adresat, pe rând, plenului, încercând să explice colegilor consilieri județeni care sunt proiectele lor pentru Maramureș și în baza căror considerente ar trebui să li se acorde votul.

S-a trecut la votul secret, iar comisia de validare compusă din Gyongyike Bondi, Călin Ștefan Pop și Cornel Varga a anunțat, la final, câștigătorul. Astfel, George Moldovan a fost votat de 24 din cei 35 de consilieri prezenți, iar Anișoara Mihali a întrunit 11 voturi. Toți cei 35 de aleși județeni în funcție și-au exprimat opțiunea și niciun buletin de vot nu a fost anulat. Odată anunțată decizia plenului, Anișoara Mihali a mulțumit colegilor liberali pentru propunere, dar și pentru cuvintele frumoase care s-au spus la adresa ei. Totodată, l-a felicitat pe noul vicepreședinte al Consiliului Județean, George Moldovan, căruia i-a dorit multă putere de muncă și i-a recomandat să se aplece asupra proiectelor importante pentru Maramureș, lăsând deoparte haina politică.

Cuvântul a fost luat, apoi, de proaspătul vicepreședinte George Moldovan, cel care va ocupa biroul care i-a aparținut, până în luna iulie 2017, actualului primar al orașului Ulmeni, Lucian Morar. ”Vă mulțumesc pentru votul de încredere și mulțumesc conducerii PMP Maramureș și Biroului Politic Județean, pentru votul dat în unanimitate să acced în executivul Consiliului Județean. Implicarea mea va fi una deplină în proiectele județului, atât în ceea ce privește proiectele aflate în derulare, cât și cele viitoare”, a concluzionat vicepreședintele Consiliului Județean, George Moldovan.

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea, dar și vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș i-au transmis ”bun venit” în echipă noului vicepreședinte, arătând că sunt foarte multe lucruri de făcut în executivul Consiliului Județean. Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu 24 de voturi pentru, șapte voturi împotrivă și patru abțineri, astfel că, începând de marți, 31 octombrie 2017, executivul CJ Maramureș s-a reîntregit după demisia lui Lucian Morar, prin ocuparea de către George Moldovan a celei de-a două poziții de vicepreședinte.

 

Informații furnizate de Consiliul Județean Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.