A FOST SUPLIMENTAT – Numărul utilajelor de deszăpezire care acţionează pe drumurile din Maramureş, mai mare

0
1126

Instituția Prefectului Maramureș anunță suplimentarea utilajelor de deszăpezire. Asta, în urma căderilor mari de zăpadă înregistrate în judeţul nostru începând din noaptea de 3 spre 4 ianuarie. Toate utilajele de la Drumuri Judeţene şi Drumuri Naţionale au intervenit pe drumurile din Maramureş pentru deszăpezire şi fluidizarea traficului. 

Pentru a face faţă ninsorii abundente, au fost aduse patru utilaje din alte judeţe. Aseară, numărul utilajelor de pe DN1C (Mesteacăn – Baia Mare) a fost suplimentat cu unul. În cursul nopţii, au sosit trei utilaje care au început să intervină pentru deszăpezire în Pasul Gutâi. În total, pe DN18, în Pasul Gutâi se lucrează începând de azi-noapte cu 11 utilaje. Odată cu sosirea dimineţii, se acționează cu două freze pentru lărgirea carosabilului.

Pe DJ 184, pentru a nu se mai înregistra blocaje în trafic, conducătorii auto sunt rugaţi să nu mai parcheze în zona pârtiilor. Șoferii sunt rugați să utilizeze doar parcările amenajate de către administratorii pârtiilor şi Primăria oraşului Cavnic. Din pricina ambuteiajelor care se formează din centrul localităţii şi până în zona pârtiilor, angajaţii de la Drumuri şi poduri întâmpină dificultăţi în a interveni pentru deszăpezire.

Odată cu înregistrarea de precipitaţii abundente, pe toate drumurile judeţului s-a intervenit cu utilaje de deszăpezire, pentru prevenirea blocării traficului.
Prefectul judeţului Maramureş, Sebastian Mihai Lupuţ, se află de la primele ore în zona Maramureşului Istoric. Prefectul urmărește îndeaproape procesul de deszăpezire. Reprezentantul Guvernului în teritoriu are în vedere Pasul Gutâi, unde în general circulaţia în condiţii de iarnă se desfăşoară mai anevoios.

Informații furnizate de către Instituţia Prefectului – Judeţul Maramures

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.