FORȚE PROASPETE – 10 absolvenți ai școlilor militare de subofițeri și-au început carierele la Jandarmeria Maramureș

0
684

FORȚE PROASPETE Luni, 30 iulie, 10 proaspăt absolvenți ai școlilor militare de subofițeri de la Drăgășani și Fălticeni și-au început carierele în cadrul Jandarmeriei Maramureș.

Încă de la primele ore ale dimineţii, noii jandarmi au fost primiţi de către domnul lt.col. Haiduc Mihai Dan, Prim adjunctul Inspectorului şef, care le-a adresat un călduros bun venit, asigurându-i de tot sprijinul colectivului unităţii, pentru a se putea acomoda cât mai repede.

Săptămâna aceasta, noii jandarmi maramureșeni vor participa la un program de pregătire pentru cunoaşterea atribuţiilor şi sarcinilor  specifice, după care vor intra în serviciu, sub tutela unui specialist, timp de şase luni, pentru executarea misiunilor de ordine publică, în cadrul structurilor operative ale unităţii astfel:  patru subofiţeri  la Baia Mare, trei la Vişeu de Sus, unul la Borşa şi doi la Târgu Lăpuş.

Ziua de 30 iulie va rămâne de referinţă pentru cei 10  jandarmi, deoarece reprezintă prima lor zi în serviciu, la unitatea militară unde au ales să fie repartizaţi ca urmare a absolvirii studiilor militare. Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş urează bun venit noilor noştri colegi şi succes în carieră!

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.