FLAGRANT ÎN OCNA ȘUGATAG – Patru tineri maramureșeni au fost reținuți pentru contrabandă cu țigări. Polițiștii au confiscate peste 10.000 de pachete cu țigări

0
401

FLAGRANT ÎN OCNA ȘUGATAG   Un nou caz de contrabandă, concretizat în reţinerea a patru persoane, confiscarea a 10.500 pachete cu ţigări de proveniență ucraineană şi ridicarea unui autoturism, vine să sublinieze atât implicarea poliţiştilor pentru combaterea acestui fenomen cât şi profesionalismul lor.

Ieri noapte, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa pe raza de competenţă. Şoferul şi-a continuat deplasarea, însă cooperarea eficientă cu poliţiştii din Baia Sprie a dus la depistarea autoturismului, într-o parcare situată pe DN18. În momentul în care i-a văzut pe poliţişti, tânărul de la volan a abandonat autoturismul şi a fugit în pădure.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost găsite 5 000 pachete cu țigări de provenienţă ucraineană.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că bănuiţi de comiterea faptei sunt patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani. Toţi au fost identificaţi în cursul zilei de ieri iar aseară, în baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore. Totodată, în urma extinderii cercetărilor poliţiştii au mai găsit la locuinţa unuia dintre ei, din Sighetu Marmaţiei, alte 5 500 pachete cu ţigări de contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigări, respectiv 10 500 pachete, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei. În cursul zilei de azi, 28 iunie, cei patru tineri urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.