FINAL – Reabilitarea DJ 184, Baia Sprie – Bârsana, aproape de finalizare

0
745

Drumul care leagă cele două părţi ale Maramureşului pe la Cavnic a pus la grea încercare nervii şoferilor. Cu toate acestea, DJ 184 Baia Sprie -Cavnic- Bârsana va fi terminat până la 31 decembrie 2015.

De altfel, preşedintele CJ Maramureş, Zamfir Ciceu spune că lucrările sunt finalizate în proporţie de peste 90%. Constructorii se află în fază avansată de lucru şi mai au de realizat marcajele rutiere pe mai bine de 30% din traseul drumului.

„Drumul judeţean Baia Sprie-Bârsana poate să fie, fără niciun fel de altă conotaţie, o carte de vizită a Maramureşului şi nu pentru că este al cuiva, ci pentru că este în Maramureş. Nu pentru că cineva a eşuat, ci pentru că s-a realizat. Cred că până la sfârşitul anului legătura dintre oraşul Baia Sprie şi comuna Bârsana, drum ce traversează Munţii Gutâi, să devină funcţional”, adeclarat Zamfir Ciceu.

Lucrările de reparaţie şi reabilitare a DJ 184 pe cei 55 km au costat aproape 22 milioane de euro iar lucrările efective au început în urmă cu 13 luni, asta după ce iniţial au fost demarate acum cinci ani dar firma de la acea vremea a abandonat lucrările.

Ana Pop

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.