FINAL DE CARIERĂ – S-a pensionat adjunctul șefului de poliție al municipiului Baia Mare, Ioan Marchiș

0
1613

FINAL DE CARIERĂ  După o viață dedicată comunității, adjunctul șefului de poliție al municipiului Baia Mare, Ioan Marchiș, iese la pensie. Comisarul Ioan Marchiș a absolvit Școala de Ofițeri Activi București în anul 1987. În cei treizeci de ani de activitate și-a desfășurat activitatea atât la Poliția Municipiului Baia Mare, în calitate de Șef Birou Ordine Publică, cât și ca ofițer specialist la Serviciul de Ordine Publică din cadrul I.P.J. Maramureș.

Loading...

Deasemenea în perioada în care a desfășurat activitatea de polițist a fost șef al Polițiilor orășenești din Târgu Lăpuș, Cavnic și Seini.

Din 1 mai 2014 și-a desfășurat activitatea la Poliția Municipiului Baia Mare în calitate de adjunct al șefului poliției, pe linie de ordine publică, fiind preocupat în permanență să fie în slujba cetățeanului și de unde a pus capăt carierei de polițist prin pensionare.

În ultimii patru ani a fost Președintele Clubului Sportiv Dinamo Maramureș din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, unde a organizat anual diferite competiții sportive, ocazionate de Ziua Poliției Române și nu numai.

A colaborat foarte bine cu presa atât în ceea ce privește munca de poliție cât și prin prezentarea rezultatelor sportive la nivelul clubului sportiv.

ActualMM

Citește și: http://actualmm.ro/vezi-fotovideo-soferul-unui-microbuz-amenintat-cu-cutitul-la-somcuta-mare-de-catre-doi-maramureseni/

Te-ar putea interesa și: http://actualmm.ro/vezi-programul-dj-ii-electric-castle-si-studentii-de-la-arte-incheie-sezonul-street-delivery-pe-strazile-din-baia-mare/

Recomandarea editorului: http://actualmm.ro/prioritatile-lui-chereches-pentru-sport-consolidarea-echipelor-de-handbal-dezvoltarea-si-intretinerea-bazelor-sportive-din-baia-mare/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here