FERMĂ ȘI ABATOR DANAMARI SEINI – Să mâncăm carne de producție locală, nu de import, din animale crescute cu nutrețuri sănătoase, neinjectate

1
5351

FERMĂ ȘI ABATOR DANAMARI SEINI Cu toții ne dorim să consumăm alimente cât mai naturale și sănătoase, carne curată, neinjectată, din animale crescute în fermă, cu nutrețuri sănătoase, nemodificate genetic.


FERMĂ ȘI ABATOR DANAMARI SEINI Din păcate, din ce în ce mai rar avem ocazia să achiziționăm alimente sănătoase, marile lanțuri de magazine optând de cele mai multe ori pentru produse de import, pentru carne și preparate din carne pline de aditivi, injectate și periculoase pentru sănătate dacă sunt consumate pe termen lung.

Loading...

danamari (5)

În ultimii ani, inclusiv în România, micii producători și fermieri au început să își facă vocea auzită, impunându-se pe piață.

Mulți dintre ei preferă să renunțe la câștigurile mari pe care le-ar putea înregistra dacă ar intra în rând cu marii producători, optând să ofere spre vânzare produse naturale, atât de căutate de cei care vor să asigure familiei hrana sănătoasă. Un astfel de mic producător din județul Maramureș este societatea Danamari din Seini, care are magazine de prezentare în Baia Mare, Baia Sprie, Satu Mare, Carei și Negrești Oaș.

 

Danamari Seini se ocupă de la A la Z de carnea și produsele din carne comercializate

Danamari Seini este o societate care deține o fabrică de nutrețuri, o fermă de porci, o adevărată crescătorie de fapt. Asta, deoarece Danamari Seini se ocupă de animale încă de la faza de reproducere a lor până la maternitate și până la creșterea și îngrășarea acestora, având și abator propriu, ca să ofere la final produse de calitate clienților săi.

danamari (6)

Danamari Seini pune accent pe calitatea produselor pe care le comercializează, din dorința de a oferi consumatorilor carne naturală, curată, sănătoasă și semipreparate din carne care să nu afecteze sănătatea noastră. Sloganul societății care s-a făcut repede cunoscută și apreciată în județul nostru și în cele din vecinătatea noastră este: Să mâncăm carne din țară, nu adusă de afară! 

danamari (3)

Danamari Seini comercializează următoarele produse din porc și mânzat: carne, mezeluri, preparate din carne, șuncă afumată, cârnați, slănină, jambon, pulpă de porc, caltaboș, tobă, pastă de mici, salam oșenesc, ciolan afumat, kaiser, jumări (de departe cele mai bune!), untură de porc, costiță, fleică, gușă, cap de porc, picioare de porc, spată de porc, ceafă de porc, cotlet de porc, cânrăciori picanți, șorici, carcasă pârjolită și multe altele, toate crescute, prelucrate și pregătite cu deosebită grijă și atenție.

Danamari Seini comercializează și purcei și porci vii, pe lângă componenta de producție și distribuție a cărnii și a semipreparatelor din carne. Nu lipsește din oferta societății din Seini nici carnea de mangaliță pe care, deasemenea, o puteți regăsi pe rafturile magazinelor.

danamari (2)

Găsiți magazinele Danamari Seini în următoarele orașe și locații:

Baia Mare: str.Republicii nr. 16 (lângă Canal 7) și pe str. Vasile Alecsandri nr.91/A (lângă Elvila)
Orar: L: 8-17, M: 8-17, M: 8-17, J: 8-17, V: 8-17, S: 9-13,

Baia Sprie: str.Gutinului nr. 5

Seini: str.Cuza Voda nr. 1

Satu Mare: str.Careiului bl. C2 – 4; pe str. Cloșca nr.11, bl.30 și pe str. Triumfului, Ut. 2 (lângă Piață)

Carei: str. Mihai Viteazu
             
Negrești Oaș: str. Victoriei

Danamari Seini, cu abatorul și ferma situate pe str. Someșului nr. 2, pregătește în curând o nouă facilitate clienților săi: vânzarea online!

Pentru comenzi și alte informații sunați la nr. 0741.042.103

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here