FĂURAR ÎȘI INTRĂ ÎN DREPTURI – Vânt cu intensitate și o răcire accentuată a vremii în Maramureș

0
173

Intensificări ale vântului, ninsori şi o răcire accentuată a vremii sunt fenomenele meteorologice aşteptate în judeţul Maramureş în cursul zilei de duminică, 8 februarie. Administraţia Naţională de Meteorologie a şi emis o informare meteorologică în acest sens. Aceasta este valabilă în intervalul 8 februarie 2015, ora 08:00 – 8 februarie 2015, ora 22:00.  În noaptea de sâmbătă spre duminică, dar și în următoarea, temperaturile vor coborî până la -10 grade Celsius, iar în cursul zilei de mâine nu vor depăși 3 grade.

 

Potrivit ANMH, în cursul zilei de duminică, 8 februarie, va ninge în vestul, centrul şi nordul ţării, iar în zona montană stratul de zăpadă nou depus va fi mai consistent. În restul teritoriului ninsorile vor fi slabe cantitativ şi se vor semnala pe arii restrânse. Local şi temporar, în vest, sud şi la munte, vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de până la 50…55 km/h, spulberând zăpada.

În prima parte a săptămânii care urmează vremea se va răci accentuat. Nopţile vor deveni geroase îndeosebi în centrul şi sudul ţării, temperaturile diurne vor fi predominant negative, iar în regiunile estice vântul va avea intensificări temporare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.