FARA SUFLET – AGRESIUNE IN FAMILIE – Baiat si fata batuti cu o bucata de lemn si alungati de-acasa de parintii beti in Sacel. Mama cu doua fete din Salistea de Sus batute si alungate de-acasa

0
384

Poliţiştii Postului comunal Săcel au primit o sesizare privind o agresiune care a avut loc asupra a doi minori, în mediul în care ar trebui să fie cei mai ocrotiţi: propria familie. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie care a stabilit faptul că,  Maria V., de 38 de ani, din Săcel, împreună cu concubinul ei Gheorghe V., ambii aflaţi în stare avansată de ebrietate, i-au agresat pe copiii minori ai mamei, o fată şi un băiat, de 14 şi 15 ani, lovindu-i cu o bucata de lemn, după care i-au alungat din locuinţă. Cum cei doi adulţi aflaţi sub influneţa băuturilor alcoolice nu au fost în măsură să poarte un dialog cu poliţiştii, copiii au fost prezentaţi serviciului social din localitate, care i-a redat ulterior familiei. Poliţiştii efectuează în prezent, faţă de Maria V. şi Gheorghe V. cercetări sub aspectul săvârsirii infractiunii de lovire sau alte violente. De aemenea, s-a înregistrat şi o lucrare penală pentru abandon de familie, în condiţiile în care situaţia de viaţă în care trăiesc cei doi copii este improprie.

Caz similar la Salistea de Sus

Un caz similar s-a petrecut tot ieri la Săliştea de Sus. In jurul orei 17, 00, poliţia a trebuit să intervină din oficiu, pentru a rezolva un caz de violenţă familială. Simion I., de 36 de ani, din Săliştea de Sus, cunoscut cu un comportament antisocial şi violent, se afla la domiciliu iar pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri a agresat-o pe concubina sa Alina G., de 28 ani, cu acelaşi domiciliu şi pe fiica lor minoră de 9 ani. Cuplul mai are un copil minor de doar doi ani şi împreună trăiesc în condiţii insalubre şi improprii. Mama şi cele două fetiţe s-au refugiat la rude până le va fi clarificată situaţia. Poliţiştii au luat imediat măsurile care le revin în sfera de competenţă şi au demarat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.