FĂRĂ SĂ AŞTEPTE NIMIC ÎN SCHIMB – 25 de profesori şi 15 voluntari se ocupă în această vară de copiii băimăreni care provin din zonele defavorizate

0
253

FĂRĂ SĂ AŞTEPTE NIMIC ÎN SCHIMB  Activitățile educative destinate preșcolarilor și elevilor băimăreni, care provin din zone defavorizate, vor avea rezultate deosebite pentru întreaga comunitate.

Asta datorită cadrelor didactice (educatori, învățători și profesori), care au ales să își dedice timpul și energia fără să aștepte nimic în schimb.

Așadar, peste 25 de profesori și aproximativ 15 tineri, toți voluntari, vor fi alături de acești copilași, pe întreaga perioadă a vacanței de vară.

Împreună cu specialiști din cadrul Serviciului Public Asistență Socială, voluntarii îi vor ajuta pe copii să învețe noțiuni esențiale și să pună astfel bazele pentru scris, citit și socotit.

Reprezentanţii SPAS mulțumesc tuturor celor care au ales să sprijine programele de tip grădinița de vară/școala de vară: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Fundația de Voluntari Somaschi, Asociația Team For Youth și Asociația Ushare Cluj-Napoca.

Info

citeţte şi EPARHIA GRECO-CATOLICĂ – Tineri voluntari din Franța și Belgia animează taberele de vară organizate în Maramureş

MEDICII TRAG SEMNALE DE ALARMĂ – Tot mai mulți copii se nasc cu malformații pentru că mamele au consumat alcool în timpul sarcinii

RECOMANDĂRI DE LA VITAL – Ce trebuie să facem și ce importanță are hidratarea pe timp de caniculă

PREDICA DE DUMINICĂ – Cine fuge de Împărăție este robit de vrăjmașii ei

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.