FĂRĂ RUȘINE – Fântânile arteziene din parcul Mara, transformate în piscine de ocazie

7
2286

FĂRĂ RUȘINE  Fântânile arteziene din parcul Mara, recent renovate și modernizate și aduse la standarde occidentale în materie de frumusețe, au ajuns în scurt timp atracții pentru turiștii care calcă pragul Băii Mari. În același timp, se pare, sunt o atracție și pentru unii dintre cetățeni care, fără nici o jenă și sub privirile a zeci de oameni care traversează zilnic zona, decid că fântânile sunt numai bune pentru o baie.

Din păcate, această practică persistă de foarte mulți ani. Problema principală este că, în ultima vreme, fenomenul ia amploare. Din ce în ce mai mulți băimăreni au surprins astfel de momente cu oameni care se îmbăiază în fântâni în fotografii sau imagini video pe care, ulteriori, le-au publicat pe rețeaua de socializare Facebook.

Unii dintre internauții care au văzut imaginile pe rețeaua de socializare Facebook au încercat să le găsească scuze celor care folosesc fântânile arteziene pe post de bazine de înot. Motivul, spun ei, ar fi că aceștia doreau să se răcorească. În oraș au fost amplasate, încă de anii trecuți, mai multe cișmele gândite astfel încât să aibă două funcții꞉ una pentru băimărenii care doresc să beneficieze de apă potabilă pentru  băut și cea de-a doua, de răcorire în zilele cu temperaturi ridicate.

Cert este că zilele cu temperaturi scăzute se apropie cu pași repezi și, măcar din acest motiv, sperăm ca numărul celor care încurcă fântânile arteziene cu piscinele unui ștrand să scadă.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

7 COMENTARII

  1. Ce pazesc cei de la Pol Locala? Daca ar trebui sa ne indignam pentru orice fac minoritarii prin oras ( mizeria din jurul containerelor,blocuri devastate,zone mizerabile,cersit prin intersectii,aurolaci pe strazi,etc),ar trebui sa ne mutam din oras si poate chiar din tara.

  2. Relax … miss alupigus a devenit femeie de afaceri … au venit rudele ei din diaspora sa-i inaugureze baia comunala cu all inclusive, adica bufet suedez de la ghena din zona si bonus un tur de Safari Pirita – Craica …

  3. uau,ciorompele iti faci reclama cu neamurile tale?ai devenit femeie de afaceri lele miss showman alupigus?da bine ti-ai tratat neamurile croncanitoare cu bufet suedez de la ghena,un tur de safari ca sa le arati neamurilor tale pe unde ai crescut si copilarit,si ei ti-au multumit cu un…sictir muceo!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.