FĂRĂ PERMIS, LA VOLANUL UNEI MAȘINI FURATE, CU VITEZĂ – Un băimărean de 37 de ani este cercetat de polițiști pentru comiterea a trei infracțiuni

0
927

FĂRĂ PERMIS, LA VOLANUL UNEI MAȘINI FURATE, CU VITEZĂ Duminică, 25 februarie, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat cu aparatura radar din dotare pentru depistarea acelor şoferi care, circulând cu viteză excesivă, pun în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier.

În jurul orei 10.00, aceştia au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism ce avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare specifice Germaniei şi care se deplasa cu o viteză ce a depăşit limita cu peste 30 km/h. Poliţiştii au identificat persoana de la volan, un băimărean de 37 de ani, care nu a putut prezenta documentele autoturismului.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul condus nu este înmatriculat. Mai mult, în portbagaj a fost găsit un set de plăcuţe cu număr de înmatriculare, poliţiştii stabilind că acestea au fost sustrase la data de 22 februarie de pe un autoturism ce era parcat pe strada Dragoş Vodă din Baia Mare.  Poliţiştii au identificat proprietarul, căruia i-au restituit plăcuţele sustrase.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui auto neînmatriculat, conducere unui auto cu număr fals de înmatriculare şi furt.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Citește și: http://actualmm.ro/ger-in-maramures-circulatie-rutiera-in-conditii-de-iarna-si-temperaturi-de-pana-la-16-grade-celsius/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.