FĂRĂ NICI O JENĂ – Taximetrist surprins în timp ce își face nevoile în râul Săsar

2
2150

FĂRĂ NICI O JENĂ Faptul că unii dintre cetățeni aleg să nu fie în pas cu anul în care ne aflăm nu e nici o surpriză. De asemenea, lipsa bunului simț și lejeritatea cu care este afișată această caracteristică de către acest gen de oameni, nu doar că nu mai miră pe nimeni dar, de cele mai multe ori, este tratată cu indiferență.

De această dată, însă, gestul unui taximetrist băimărean nu a rămas neobservat.

Aflat probabil în așteptare în stația de taxi de peste drum de Vivo Mall, bărbatul nu a mai rezistat chemării naturii și a decis să își facă treburile în râul Săsar. Ghinionul acestuia a fost că o persoană a observat toată scena și a surprins-o video, publicând-o pe site-ul de socializare Facebook.

Sigur că, dacă te afli în mijlocul unui câmp, departe de orice formă de civilizație, o astfel de variantă este de luat în calcul, dar nu în mijlocul unui oraș unde există inclusiv toalete publice automatizate, la cele mai înalte standarde.

E de apreciat totuși că domnul taximetrist a fost atent la igienă și primul lucru pe care l-a făcut a fost să se curețe pe mâini cu niște șervețele umede.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. „oricine ai fi, o, omule, care judeci, eşti fără cuvânt de răspuns” (Romani, 2,1) Veșnic vedem ceva în neregulă la ALȚII. „Noi” suntem perfecți…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.