FAPTE, NU VORBE – Cherecheș s-a apucat să asfalteze cartierul Gării, urmează și alte zone din oraș

8
1569

FAPTE, NU VORBE  Administrația publică locală a municipiului Baia Mare a demarat săptămâna aceasta o amplă acțiune de reabilitare și modernizare a străzilor, aleilor și trotuarelor din cartierul Gării.

Cetățenii s-au trezit efectiv, peste noapte, cu infrastructura reabilitată, iar municipalitatea anunță că va continua în forță acest tip de lucrări și în alte zone ale orașului.

Facem să fie frumos peste tot în Baia Mare. Reabilităm complet străzile, aleile și trotuarele din cartierul Gării. Pozele de mai jos sunt realizate astăzi pe străzile Bucovinei și Constantin Brâncoveanu. Continuăm cu zona Bilașcu, Motorului și începem lucrările în Cartierul Săsar și Traian. Mâine executam asfaltarea pe str. Gării. Scurt și la obiect: fapte, nu vorbe”, a spus primarul Cherecheș printr-o postare publicată pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

8 COMENTARII

  1. Domnule Cherecheș,va rog daca se poate sa veniți cu asfaltul și pe Traian la biserica de langa gara.trotoarele arată jalnic.va mulțumesc

  2. Domnule Chereches.. Faceti ceva si cu centura orasului. La anumite ore sau daca prinzi un utilaj pe sensul de mers este un adevarat chin.. Ar trebui latite sau dublate benzile.. Multumesc

  3. Nu l-am placut niciodata pe Chereches din motivele bine-cunoscute. Dar iata ca a castigat votul meu.
    Restul e can can.

    locuitoru’ de pe Tepes

  4. Intersectia Marinex nemarcata de 2 luni… Trecerile de pieteoni de pe Bucuresti, nemarcate de 3 luni (pe portiunea Tipografie – semiluna). Acele marcaje ajuta enorm in trafic, mai ales la intersectii… Altfel, bizonii isi creeaza ei o singura banda si cand sunt de fapt 2 sau 3, si merg in zig zag pe drum dupa cum le pofteste inima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.