FAMILIE SUB TEROARE – Un bărbat din Bistrița-Năsăud a dispărut împreună cu fiul său. Acesta amenințase că îl omoară, apoi se sinucide

0
280

FAMILIE SUB TEROARE  O familie din Tărpiu trăiește clipe de groază, după ce tatăl a dispărut fără urmă cu unul dintre copii în urmă cu patru zile. Bărbatul și-ar fi luat unul dintre băieți și le-ar fi spus celorlalți copii că vrea să își spânzure fiul și să se sinucidă. Nimeni nu știe nimic despre cei doi. Sâmbătă dimineața, un bărbat de 46 de ani din Tărpiu a dispărut cu unul dintre cei cinci copii ai săi, în vârstă de 9 ani. Se pare că bărbatul le-ar fi spus surorilor băiatului că vrea îl omoare pe copil și să se sinucidă, punând în bagajul pe care l-a luat cu el și două funii. De sâmbătă nimeni nu mai știe nimic de tată și de copil.

Bărbatul are 5 copii cu o femeie care era plecată la muncă în Spania de două luni. Femeia a fost anunțată de cele întâmplate de către fiicele sale, care i-au povestit că bărbatul își ieșise din minți și ajunsese să îi bată pe toți copiii săi.

Mai mult, acesta își bătuse o vecină și pe un alt bărbat din sat înainte de a dispărea cu copilul. Mama celor 5 copii spune că bărbatul a vândut mai multe bunuri din casă pentru a-și cumpăra băutură. Acesta nu muncea, soția sa fiind singura care susținea întreaga casă.

„Cred că a făcut un fel de criză, de la băutură. El își iubea copiii, îi erau foarte dragi, niciodată nu i-a bătut cât timp am fost acasă. Și-a pierdut mințile de la băutură, eu așa cred. Casa am găsit-o vraiște toată, întoarsă pe dos. Acum stăm la o vecină, pentru că fiica cea mare nu mă lasă să mă întorc acasă, îi e frică să nu vină noaptea peste noi în casă. I-aș da orice numai să îmi aducă copilul teafăr acasă”, precizează femeia disperată, potrivit Bistrițeanul.ro.

Fiica cea mare a femeii, de 20 de ani, pe care o are dintr-o relație anterioară, a sesizat dispariția la Poliție încă de duminică, cei doi fiind căutați în întreg județul. Femeia s-a întors și ea în țară de urgență luni dimineața, deși contractul pe care îl avea în Spania încă nu expirase.

„Poliția Orașului Năsăud a fost sesizată la data de 7 mai, de către o tânără de 20 de ani din Tărpiu cu privire la faptul că tatăl ei de 46 de ani ar fi plecat voluntar de la domiciliu împreună cu fratele fetei, un minor de 9 ani. Cei doi au fost dați în urmărire la nivel național, iar politiștii efectuează căutari pe raza județului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.