FACE NUNTĂ ȘI A INVITAT PE TOATĂ LUMEA – Fostul primar de Borșa a anunțat fericitul eveniment… pe Facebook

0
2039

Fostul primar al oraşului maramureşean Borşa, Toader Mihali a revenit pe reţelele sociale după ce o lungă perioadă de absenţă. În stilul caracteristic, acesta şi-a anunţat nunta pe pagina personală de pe o reţea socială şi a invitat pe toată lumea să participe la fericitul eveniment. 

“Dragi prieteni ! Va anunțăm că am hotărât să ne căsătorim! Sâmbătă, 29 Iulie 2017 o să petrecem împreună la Nord Hotel în Borșa. Dorim să vă invităm pe toți prietenii apropiați și de pretutindeni! O să va contactăm în perioadă următoare să vă invităm! Dar vă rugăm să ne ajutați să vă găsim și pe cei răspândiți departe în lume! Dorim să fie o petrecere frumoasă, dar în stil occidental pe partea cadourilor, care doriți să oferiți bani veți primi un număr de cont unde să transferați simbolic! Scuzați, dar preferăm cadouri simple și flori în loc de plicuri, dacă se poate! Sunteți bineveniți cu mare drag și cei mai puțin cunoscuți care doriți să vă autoinvitați Trebuie doar să vă manifestați interesul și veți obține invitații și rezervare de locuri! Sperăm să înțelegeți idea cu cadoul, nu prea ne convinge circuitul de a oferi bani prin obligație pentru că riscăm să nu ne respectăm obligațiile ulterior! Așa că dorim că toți care doriți să veniți să veniți doar de drag și din plăcere! Va dorim un week-end cât mai plăcut « Tony & Valentina »”, a scris primarul pe Facebook, conform Vocea.biz.

Toader Mihali, cunoscut drept Tony Mihali, a fost primar al oraşului Borşa puţin peste un an după ce a fost ales în anul 2012 de pe listele Partidului Verde. Acesta a devenit celebru în întreaga lume după ce şi-a ţinut şedinţele de Consiliu Local pe pagina de socializare, locul unde transmitea şi directivele pentru subordonaţi, dar şi locul unde şi-a anunţat demisia din poziţia de edil, mai arată Vocea.biz.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.