EXECUTAT ÎN STIL MAFIOT – Sucevean ucis în Olanda de o grupare de români. Autoritățile susțin că bărbatul a avut parte de o moarte extrem de violentă

2
838

EXECUTAT ÎN STIL MAFIOT  La o săptămână după ce a luat drumul occidentului, un român a fost ucis în Olanda. În vârstă de 38 de ani, Florin Tabarcea a fost executat în stil mafiot de o grupare, care l-ar fi atacat cu un topor și cu săbii. Potrivit presei olandeze, cei suspectați de comiterea crimei sunt cinci bărbați și o femeie din România, care au fost reținuți de Poliție. Suceveanul Florin Tabarcea era căsătorit și avea o fetiță, potrivit Libertatea.ro.

Crima a avut loc în orașul Roosendaal din Olanda, în dimineața zilei de 28 iunie. Poliția a fost anunțată că o mașină a fost incendiată, iar în interior s-a afla o victimă. La fața locului au fost alertați și pompierii, relatează Monitorul de Suceava.

La o săptămână după ce a luat drumul occidentului, un român a fost ucis în Olanda. În vârstă de 38 de ani, Florin Tabarcea a fost executat în stil mafiot de o grupare, care l-ar fi atacat cu un topor și cu săbii. Potrivit presei olandeze, cei suspectați de comiterea crimei sunt cinci bărbați și o femeie din România, care au fost reținuți de Poliție. Suceveanul Florin Tabarcea era căsătorit și avea o fetiță.

Crima a avut loc în orașul Roosendaal din Olanda, în dimineața zilei de 28 iunie. Poliția a fost anunțată că o mașină a fost incendiată, iar în interior s-a afla o victimă. La fața locului au fost alertați și pompierii, relatează Monitorul de Suceava.

Salvatorii nu au găsit niciun autoturism cuprins de flăcări, însă în apropierea unei case au descoperit trupul unui bărbat. Era vorba despre Florin Tabarcea, un român, originar din Suceava.

Criminaliștii olandezi susțin că moartea bărbatului, în vârstă de 38 de ani, a fost violentă. Suceveanul a fost atacat de mai mulți indivizi care l-au snopit în bătaie. Din primele informații, agresorii l-au atacat pe român cu un topor și cu săbii. Martorii spun că românul, care a fost omorât în bătaie, avea o constituție robustă, așa s-ar putea explica, probabil, și numărul mare de indivizi care l-au atacat.

Presa olandeză scrie că în cazul de omor au fost reținuți cinci români cu vârste cuprinse între 22 și 54 de ani. De asemenea, anchetatorii olandezi au mai reținut o româncă, în vârstă de 18 ani.

Florin Tabarcea era căsătorit și avea o feiță. Soția sa a plecat de urgență în Olanda pentru a face demersurile necesare pentru repatriere. Totodată, femeia vrea să afle de la polițiști cine i-a ucis soțul. Cel mai probabil, trupul neînsuflețit va fi adus miercuri în țară.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Mai copypaste,executia in stil mafiot e cu un glont in ceafa si eventual o moneda sau un trandafir in gura.Cu topoare si sabii sunt dezaxatii alcoolisti din Vaslui,Suceava & comp(Un viol,o vodka,o sabie )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.