ACTUALIZARE – EXCLUSIV ACTUALMM – Echipaj de ambulanță atacat cu bâte de baseball. Agresorul s-a ales cu dosar penal

0
2396

În noaptea de marți spre miercuri, un echipaj alcătuit dintr-un asistent și un ambulanțier aparținând substației Borșa a fost atacat cu o bâtă de baseball tocmai de persoana agitată la care a fost chemat echipajul. La locul solicitării, bărbatul recalcitrant din cauza căruia au fost solicitați a „atacat” cu o bâtă ambulanța, spărgând parbrizul, apoi  a sărit și la geamul lateral dreapta (unde stătea asistenta), pe care l-a și spart.

Asta nu a fost de ajuns, după ce a spart geamul s-a aplecat înăuntru și a lovit femeia de două ori provocându-i leziuni la mână și rupându-i două coaste.

ACTUALIZARE

Asistenta rănită în urma altercaţiei cu bărbatul recalcitrant a suferit o leziune toraco-abdominală, a fost consultată de medicii borşeni, dar nu a rămas internată. Martorii spun că bărbatul care a agresat-o era într-o stare avansată de ebrietate şi a fost dus şi el la spital pentru recoltarea de probe biologice. Pe numele lui poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare, distrugere şi alte violenţe.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.