EVENIMENT – Jandarmii asigură ordinea publică în cadrul marșului absolvenților Facultății de Litere din Baia Mare

0
287

EVENIMENT  Vineri, 7 iunie, UTCN Centrul Universitar Nord Baia Mare, organizează marşul absolvenţilor Facultăţii de Litere. Activitatea va începe la ora 11:00 şi se va desfăşura în municipiul Baia Mare pe traseul strada Victoriei (buclă) – B-dul Unirii – Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.

Pentru ca această manifestare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii şi liniştii publice, se vor afla cu precădere în zonele şi arterele intens circulate, urmărind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant precum şi monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

Jandarmeria Maramureş solicită cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej, să evite conflictele de orice natură şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.