EVENIMENT – Deputatul Viorica Cherecheş a sărbătorit Ziua Internaţională a Stângacilor alături de copii care folosesc mâna stângă

0
321

Dr. Viorica Cherecheş, deputat liberal de Maramureş a sărbătorit într-un mod deosebit ziua de 13 august, marcată la nivel mondial drept Ziua Internaţională a Stângacilor.

Am sărbătorit copiii stângaci, copiii speciali.Milioane de stângaci din lumea întreagă se sărbătoresc astăzi. Istoria a dat stângaci celebri care au fost priviţi ca fiind diferiţi sau chiar speciali. Nu este uşor pentru ei să trăiască într-o lume a dreptacilor. Firi creative, cu un talent artistic superior, în viaţa de zi cu zi se pot confrunta cu dificultăţi şi frustrări.

Astăzi, 13 August, Ziua Internaţională a Stângacilor, am avut bucuria de a primi la Cabinetul Parlamentar 10 copii speciali care îşi folosesc mâna stângă. Elevi la şcolile din Baia Mare, sunt bine integraţi între colegi şi beneficiază în ultima perioadă de obiecte speciale pentru ei. Stângacii erau socotiţi ca fiind aparte, dar astăzi ei sunt persoane cu aceleaşi calităţi ca şi toţi ceilalţi copii din jurul lor”, a spus dr. Viorica Cherecheş.

La final, deputatul a avut şi un mesaj de suflet pentru copiii care i-au fost invitaţi:

„Să rămâneţi toată viaţa la fel de speciali!”

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.