EVENIMENT CARITABIL – Violoncelistul Adrian Naidin și Ionuț Micu de la Compact cântă în Baia Mare pentru a strânge fonduri pentru înființarea unui Compartiment de Chirurgie Cardiovasculară la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș”

2
450

EVENIMENT CARITABIL  Două nume sonore ale muzicii din România vin la Baia Mare. Violoncelistul Adrian Naidin și toboșarul trupei Compact, Ionuț Micu, vin în data de 7 decembrie la Baia Mare pentru a susține un spectacol caritabil.

Loading...

Concertul caritabil, organizat de Asociația Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș” sub sloganul „Ajută pentru a fi ajutat” are ca scop strângerea de fonduri pentru înființarea Compartimentului de Chirurgie Cardiovasculară al Spitalului Județean „Dr. Constantin Opriș”.

Evenimentul este cu atât mai deosebit cu cât cei doi artiști cântă pentru prima dată în această formulă la Baia Mare.

Spectacolul se va desfășura la Teatrul Municipal Baia Mare, cu începere de la ora 19:00.

ActualMM

2 COMENTARII

  1. Ma bucur pentru acest concert caritabil.Ca nume sonore Adrian Naidin cunoscandu.l este o pacaleala de interpretare ( de silvoita) pe care voi oamenii de rand nu le cunoasteti.Genul de muzica pe care il abordeaza este de asa natura ca de exemplu: ” I.am pacalit si pe astia” , ca ,c.am asa merge in Romania! De ce nu invitati care totusi putem asculta un gen de muzica la un alt nicel. De exemplu: Cvartetul Transilvan din Cluj Napoca, marele violonist Gabriel Croitoru,Serban Lupu, Liviu Prunaru , sunt tenori ca Florin Georgescu etc. Cred ca mai aveti de invatat! Ma astept din partea unora sa aiba o viziune mai pe larg dar nu.i …Totusi lasati mediocritatile in toate domeniile si revenitiva la realitate!

  2. Ma bucur pentru acest concert caritabil.Ca nume sonore Adrian Naidin cunoscandu.l este o pacaleala de interpretare ( de silvoita) pe care voi oamenii de rand nu le cunoasteti.Genul de muzica pe care il abordeaza este de asa natura ca de exemplu: ” I.am pacalit si pe astia” , ca ,c.am asa merge in Romania! De ce nu invitati artisti care totusi interpreteaza un gen de muzica la un alt nivel. De exemplu: Cvartetul Transilvan din Cluj Napoca, marele violonist Gabriel Croitoru,Serban Lupu, Liviu Prunaru , sunt tenori ca Florin Georgescu etc. Cred ca mai aveti de invatat! Ma astept din partea unora sa aiba o viziune mai pe larg dar nu.i …Totusi lasati mediocritatile in toate domeniile si revenitiva la realitate! Apropo: Pentru Compartimentul de Chirurgie Cardiovasculara era necesara o alta formula de interpretare cu o alta prestatie si atmosfera..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.