EVAZIUNE FISCALĂ – Ioan Şimon a fost trimis în judecată de procurorii maramureşeni. Prejudiciu creat statului este de 341.000 lei

0
174

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au dispus, prin rechizitoriu, la data de 19.12.2011, trimiterea în judecată a inculpatului ŞIMON IOAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că inculpatul Şimon Ioan, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada 2006 – 2007, în mod repetat, a înregistrat în evidenţa contabilă operaţiuni comerciale nereale, cauzând prin aceasta bugetului consolidat al statului, un prejudiciu în cuantum de 341.699 lei, recuperat parţial. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.